ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Air China: Εξετάζει περισσότερα δρομολόγια Αθήνα-Πεκίνο

18:16 - 11 Φεβ 2019 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Air China: Εξετάζει περισσότερα δρομολόγια Αθήνα-Πεκίνο
Την ενίσχυση των δρομολογίων Αθήνα-Πεκίνο με μία επιπρόσθετη πτήση τόσο στη χειμερινή όσο και στη θερινή περίοδο εξετάζει η Air China.

Σήμερα, η αεροπορική εταιρεία διεξάγει δύο εβδομαδιαίες πτήσεις τη χειμερινή περίοδο και τρεις εβδομαδιαίες τη θερινή περίοδο.  «Οι πληρότητες των πτήσεων φθάνουν στο 70%-80%», αναφέρουν στελέχη της Air China, υπογραμμίζοντας ότι οι πληρότητες είναι μεγαλύτερες στο σκέλος Πεκίνο-Αθήνα, σε σχέση με το Αθήνα-Πεκίνο.

 

Η αεροπορική , σε συνεργασία με το ΔΑΑ και ταξιδιωτικά πρακτορεία, θα εντατικοποιήσει τις ενέργειες για την ενίσχυση των πληροτήτων στο σκέλος Αθήνα-Πεκίνο, έχοντας ως θετικές παραμέτρους την αυξανόμενη μόνιμη εγκατάσταση Κινέζων πολιτών στην Ελλάδα, τη διεύρυνση των transit επιβατών προς την Ασία, αλλά και μεγάλες επαγγελματικές εκθέσεις.

 

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, πέραν της ωρίμανσης του δρομολογίου Αθήνα-Πεκίνο, ο ΔΑΑ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Air China για έναρξη και άλλων δρομολογίων από άλλη κινεζική πόλη, όπως τη Σανγκάη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.