ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αύριο υπογράφεται η σύμβαση για το Καστέλι-1.000 νέες θέσεις εργασίας

18:15 - 20 Φεβ 2019 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Αύριο υπογράφεται η σύμβαση για το Καστέλι-1.000 νέες θέσεις εργασίας
Αύριο το μεσημέρι θα υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης για το αεροδρόμιο στο Καστέλι, η οποία στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για την ψήφιση στη Βουλή.

Πρόκειται για ένα έργο που θα δημιουργήσει άμεσα 1.000 θέσεις εργασίας «κατά την περίοδο της κατασκευής και πολλαπλάσιες μόνιμες θέσεις εργασίας κατά την περίοδο λειτουργίας και την περίοδο που θα αναπτυχθούν οι νέες εμπορικές υποδομές και οι χρήσεις», όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης σε συζήτηση στη Βουλή.

 

Στο διαγωνισμό του έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης καθώς και Μελέτη, Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών Συνδέσεων αυτού», είχε ανακηρυχθεί μειοδότης η κοινοπραξία του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με την ινδική GMR.

 

Οπως ανακοίνωσε η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, "η τελετή υπογραφής της Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου, εκπροσωπούμενου από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, και της Εταιρείας Παραχώρησης «Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης Α.Ε», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστελλίου, στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας".

 

Η άσκηση του Δικαιώματος Εξαγοράς θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στα άρθρα 27 και 27α του Νόμου και την υπ' αριθμ. 1/644/22.4.2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.



Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.