ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Ryanair αποκαθιστά το 40% των πτήσεων τον Ιούλιο

10:31 - 12 Μαϊ 2020 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
H Ryanair αποκαθιστά το 40% των πτήσεων τον Ιούλιο
Περίπου το 40% των κανονικών προγραμμάτων πτήσεών της αναμένεται να αποκαταστήσει η Ryanair από την 1η Ιουλίου, ενώ κάνει σχεδιασμούς για το πώς θα ανακάμψει από την κρίση, στην οποία έχει «βυθίσει» τις αερομεταφορές η πανδημία.

Όπως αναφέρουν οι FT, η μεγαλύτερη αεροπορική χαμηλού κόστους της Ευρώπης, γνωστοποίησε σήμερα τα σχέδιά της να επαναλάβει τις πτήσεις από τις περισσότερες από τις 80 βάσεις της στην Ευρώπη. Σημειώνεται πως από τα μέσα Μαρτίου, όταν τέθηκαν σε εφαρμογή οι περιορισμοί στις πτήσεις λόγω της Covid-19, η Ryanair λειτουργεί με έναν «σκελετό» 30 πτήσεων μεταξύ της Ιρλανδίας, της Βρετανίας και της Ευρώπης. Από τον Ιούλιο όμως οι πτήσεις θα αυξηθούν σε σχεδόν 1.000 την ημέρα.

Η Ryanair ανέφερε πως τα σχέδιά της εξαρτώνται από το αν θα αρθούν οι κυβερνητικοί περιορισμοί στις ενδοευρωπαϊκές πτήσεις καθώς και από τα μέτρα διαφύλαξης της υγείας που θα ληφθούν στα αεροδρόμια.

Οι επιβάτες της, όπως εξήγησε, θα πρέπει να φορούν μάσκες ή καλύμματα προσώπου όση ώρα βρίσκονται στο terminal και εντός του αεροσκάφους και θα πρέπει να κάνουν check in online και να κάνουν check λιγότερες αποσκευές.

Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες στα αεροσκάφη, κατόπιν αιτήματος, ενώ θα απαγορεύονται οι ουρές.

Προσωρινά, η Ryanair θα απαιτεί όλοι οι επιβάτες που θα πετάξουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να δίνουν στο check in πληροφορίες για τη διάρκεια παραμονής τους και τη διεύθυνση στην οποία θα διαμένουν όσο θα βρίσκονται σε διακοπές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.