ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αir France: Ενισχύονται σταδιακά τα αεροπορικά δρομολόγια

14:16 - 22 Μαϊ 2020 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Στη σταδιακή αύξηση των αεροπορικών της δρομολογίων προχωρά η Αir France, εξυπηρετώντας επί του παρόντος 43 προορισμούς και με το πρόγραμμα πτήσεων να ισοδυναμεί με το 15% του αριθμού διαθέσιμων θέσεων που προσφέρονται υπό κανονικές συνθήκες αυτή την εποχή του χρόνου.

Από την έναρξη της κρίσης του Covid-19, η Air France προσαρμόζει το δίκτυό της και το πρόγραμμα πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, ακολουθώντας τους περιορισμούς αλλά και την ζήτηση. Από τα τέλη Μαρτίου και προς το παρόν η εταιρεία εκτελεί μεταξύ 3% και 5% του συνήθους προγραμματισμού της, με έμφαση στην διατήρηση των πτήσεων εντός της χώρας και στη σύνδεση με βασικούς προορισμούς στην Ευρώπη και παγκοσμίως, τόσο για την μεταφορά επιβατών όσο και για εμπορεύματα. Με δεδομένο αυτόν τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων, η Air France θα εξυπηρετεί επί του παρόντος 43 προορισμούς.

Από τώρα και έως τα τέλη Ιουνίου και με την επιφύλαξη της άρσης των ταξιδιωτικών περιορισμών, η Air France σκοπεύει να συνεχίσει σταδιακά τις πτήσεις της, με σταδιακή αύξηση της συχνότητας και των προορισμών, ειδικά εντός Γαλλίας, προς και από τα γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα και την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα αυτό θα ισοδυναμεί με το 15% του αριθμού διαθέσιμων θέσεων που προσφέρεται κανονικά αυτή την εποχή του χρόνου και θα εκτελείται από 75 αεροσκάφη του στόλου της Air France, ο οποίος αποτελείται από 224 συνολικά αεροσκάφη.

Για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες της εταιρείας, καθώς η ζήτηση αυξάνεται, η Air France προσαρμόζει τακτικά το πρόγραμμα πτήσεων της και ενημερώνει καθημερινά όλα τα κανάλια διανομής. Από τις 18 Μαΐου το πρόγραμμα είναι ενημερωμένο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα πτήσεων ενδέχεται να υπάρξουν ακυρώσεις για πτήσεις που δεν θα εκτελούνται. Τα μέτρα που είναι υπό συζήτηση βρίσκονται στο airfrance.gr ενώ οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να αναπροσαρμόσουν το ταξίδι τους ή να το ακυρώσουν χωρίς επιπλέον κόστος.

Πριν το ταξίδι, η Air France ενθαρρύνει τους πελάτες της να επικοινωνούν με τις αρμόδιες αρχές για πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες εισόδου και διαμονής στις χώρες προορισμού και διέλευσης, καθώς αυτές ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί λόγω του COVID-19.

Η Air France υπενθυμίζει ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλες τις πτήσεις της και ότι σε όλες τις πτήσεις αναχώρησης θα πραγματοποιούνται έλεγχοι θερμομέτρησης.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:30 - 22 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.