ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς μοιράζονται οι αφίξεις στα αεροδρόμια της χώρας

11:34 - 01 Ιουλ 2020 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πώς μοιράζονται οι αφίξεις στα αεροδρόμια της χώρας
Με περισσότερες από 140 διεθνείς πτήσεις η σημερινή «πρεμιέρα» για τις αφίξεις πτήσεων από εξωτερικό στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Aναλυτικότερα, οι αφίξεις πτήσεων στην Ελλάδα: 69 στην Αθήνα, 21 στην Κέρκυρα, 16 στα Χανιά,54 στο Ηράκλειο, 10 στη Μύκονο, 4 στην Σαντορίνη, 8 στην Κω, 14 στην Ρόδο, 23 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Σκιάθο, 2 στο Άκτιο, 1 στην Καλαμάτα, 2 στην Κεφαλονιά, 2 στη Σάμο, 1 στην Πάρο και μια στην Κάρπαθο.

Ανάσα για χιλιάδες επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης στην νησιωτική Ελλάδα αποτελεί το άνοιγμα των συνόρων και η επανεκκίνηση στον τουρισμό. Χαρακτηριστικές ήταν νωρίτερα οι εικόνες  από το αεροδρόμιο « Νίκος Καζατζάκης» του Ηρακλείου όπου η υποδοχή των πρώτων ταξιδιωτών που έφτασαν στην Κρήτη από το εξωτερικό έγινε με λύρες και λαούτο.

Νωρίτερα, τα αεροπλάνα στην πίστα του αεροδρομίου είχαν περάσει κάτω από αψίδα νερού.

Η πρώτη πτήση στο αεροδρόμιο ήταν από το Ανόβερο και  έγιναν 20 δειγματοληπτικοί έλεγχοι από τους συνολικά 167 επιβάτες.

Σημειώνεται πως από την Μολδαβία ήταν η πρώτη πτήση που προσγειώθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος " από χώρα εκτός Σένγκεν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.