ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων και στα Α380 από την Emirates SkyCargo

10:13 - 20 Νοε 2020 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων και στα Α380 από την Emirates SkyCargo
Η Emirates SkyCargo άρχισε να χρησιμοποιεί τα αεροσκάφη Airbus A380 σε επιλεγμένες πτήσεις μεταφοράς φορτίου, για την επείγουσα μεταφορά απαιτούμενων εμπορευμάτων μέσω του δικτύου της. Το πρώτο αεροσκάφος A380 σε έκτακτη πτήση, μετέφερε με επιτυχία ιατρικά εφόδια μεταξύ Σεούλ και Άμστερνταμ μέσω του Ντουμπάι.

Σε συνεργασία με τις ομάδες Μηχανικών και Πτητικών Επιχειρήσεων της Emirates, ο αερομεταφορέας έχει βελτιώσει τη χωρητικότητα φορτίου του A380, για να μεταφέρει με ασφάλεια περίπου 50 τόνους φορτίου ανά πτήση στον αποθεματικό χώρο του αεροσκάφους.

Η Emirates SkyCargo εισήγαγε ειδικές υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων στα αεροσκάφη A380, ως απάντηση στην αύξηση της ζήτησης χωρητικότητας αεροπορικού φορτίου που απαιτείται για την επείγουσα μεταφορά αναγκαίων αγαθών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών προμηθειών για την καταπολέμηση του COVID-19, σε περιοχές που βιώνουν ένα δεύτερο κύμα πανδημίας.

Επιπλέον, συνεχίζει να εργάζεται για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της χωρητικότητας των αεροσκαφών A380 μέσω μέτρων όπως, η χρήση επιβατικών θέσεων για  μεταφορά φορτίου και ο προγραμματισμός περισσότερων πτήσεων αποκλειστικά για μεταφορά εμπορευμάτων, για το μήνα Νοέμβριο.

Emirates εικόνα 1η

Έχοντας ηγετική θέση παγκοσμίως στο κλάδο των αερομεταφορών, με ένα δίκτυο 135 προορισμών σε έξι ηπείρους, η Emirates SkyCargo εξακολούθει να εισάγει καινοτόμες λύσεις για τη μεταφορά εμπορευμάτων, σύμφωνα με τις ταχέως εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς από την έναρξη της πανδημίας.

Το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates προσφέρει μια ποικιλία επιλογών σχετικά με τη χωρητικότητα εμπορευμάτων και τη συνδεσιμότητα, ώστε να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της. Η Emirates SkyCargo πραγματοποιεί αποκλειστικές πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων στα αεροσκάφη Boeing 777-F και Boeing 777-300ER, συμπεριλαμβανομένων 14 τροποποιημένων επιβατικών αεροσκαφών Boeing 777-300ER, όπου χώρος στην Οικονομική θέση χρησιμοποιείται για επιπλέον χωρητικότητα φορτίου.

Μέσω της άμεσης ανταπόκρισης και της ευελιξίας του, ο αερομεταφορέας φορτίου κατάφερε να διατηρήσει τη μεταφορά βασικών αγαθών καθώς και το εμπόριο σε διεθνείς αγορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παρέχοντας μια σημαντική βοήθεια υποστήριξης σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και στην αλυσίδα εφοδιασμού για την παγκόσμια διανομή ενός εμβολίου COVID-19, η Emirates SkyCargo ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δημιούργησε τον μεγαλύτερο κόμβο στο Ντουμπάι, για την παγκόσμια διανομή εμβολίων COVID-19. Εκτός από την υποδομή παγκόσμιας κλάσης κατάλληλη για χρήση και αποθήκευση του εμβολίου, η εγκατάσταση θα μπορούσε επίσης να προσφέρει επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως, επανασυσκευασία, ανανέωση θερμοκρασίας  και αναδιανομή εμβολίου. Ο αερομεταφορέας έχει δημιουργήσει επίσης μια ειδική ομάδα ταχείας απόκρισης για το συντονισμό των αιτημάτων για τη μεταφορά του εμβολίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.