ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AEGEAN: Στηρίζει την ανάκαμψη των νησιών από 7 περιφερειακές βάσεις

11:11 - 04 Δεκ 2020 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
AEGEAN: Στηρίζει την ανάκαμψη των νησιών από 7 περιφερειακές βάσεις
Με 17 έως 20 αεροσκάφη που θα επιχειρούν απευθείας και αποκλειστικά από τις επτά περιφερειακές της βάσεις, σε συνολικά 65 δημοφιλή δρομολόγια του εξωτερικού με τακτικές πτήσεις, ενισχύει τη δραστηριότητά της στην περιφέρεια η Aegean, με στόχο να συμβάλλει στις προϋποθέσεις για ανάκαμψη του τουρισμού, τη νέα τουριστική περίοδο.

Παράλληλα, με ενίσχυση του αριθμού αεροσκαφών της για ναυλωμένες πτήσεις, αναμένεται να προσθέσει 50 επιπλέον δρομολόγια, αυξάνοντας τον αριθμό αυτών που θα εξυπηρετούνται απευθείας από την περιφέρεια, σε περισσότερα από 100.

Η Aegean σχεδίασε το πρόγραμμά της για τη νέα τουριστική περίοδο του 2021, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας το δίκτυό της με πολλές περισσότερες απευθείας πτήσεις στην περιφέρεια και τα νησιά, ανταποκρινόμενη στην τάση των επισκεπτών του 2020, να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον τουριστικό προορισμό που επιλέγουν στη χώρα μας για τις διακοπές τους, χωρίς τους συχνούς συνδυασμούς δύο-τριών προορισμών, τάση που αναμένεται να διατηρηθεί όσο διαρκεί η πανδημία.

Με 33 νέα απευθείας δρομολόγια, που ενισχύουν σημαντικά τις βάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τα Χανιά, αλλά και τις τρεις νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Σαντορίνη και Μύκονο, συνολικά θα απασχολήσει 17 έως 20 αεροσκάφη, αποκλειστικά στην περιφέρεια. Παράλληλα, διατηρεί τη βάση της Αθήνας με 37-40 αεροσκάφη, ως τον βασικό κόμβο δραστηριότητας του δικτύου της για την προσβασιμότητα και διασυνδεσιμότητα τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα, όσο και στα μικρότερα νησιά.

 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.