ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«SKYgift» e-δωροκάρτα για όλο το χρόνο από τη SKY express

15:24 - 28 Δεκ 2020 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
«SKYgift» e-δωροκάρτα για όλο το χρόνο από τη SKY express
Με νέους προορισμούς, νέα αεροσκάφη Airbus και τώρα με νέες υπηρεσίες, η SKY express εγκαινιάζει τη νέα της εποχή. Το «SKY gift» είναι το νέο προϊόν της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας, που έρχεται αυτές τις γιορτές με διάρκεια εξαργύρωσης ολόκληρο το 2021.

Το «SKY gift» είναι η e-δωροκάρτα, μία καινοτόμα υπηρεσία  από την SKY express που ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα προσφοράς δώρου σε κάποιον φίλο μέσω της αεροπρικής.  "Με ποσό επιλογής από 20€ έως 150€,  τώρα μπορούμε να δωρίσουμε ένα ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου της SKY express στο εσωτερικό ή το εξωτερικό. 

Ένα μοναδικό δώρο που μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα σ’ ολόκληρο το 2021 , είναι η καλύτερη επιλογή δώρου για κάθε σημαντική περίσταση της ζωής των αγαπημένων μας προσώπων: για τις γιορτές, τα γενέθλια, τα ορόσημα της ζωής μας, τον Άγιο Βαλεντίνο, τις επετείους, τις διακοπές ή για κάθε λόγο που αξίζει να προσφέρουμε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους μας" αναφέρει σχετικά η εταιρία που προσθέτει: 

"Με μία ιδιαίτερα απλή και γρήγορη διαδικασία, το δώρο φτάνει πάντα στην ώρα του. Το mobile- friendly site της SKY express είναι σχεδιασμένο να διευκολύνει τον καταναλωτή σε κάθε βήμα και για κάθε προϊόν του. Ειδικά για το «SKY gift» τρεις απλές κινήσεις είναι αρκετές και το «SKY gift» φτάνει άμεσα και έγκαιρα στον παραλήπτη του: είσοδος στο skyexpress.gr, επιλογή κράτησης με SKY gift, αποστολή του και η ταξιδιωτική εμπειρία περιμένει τους αγαπημένους μας στον χρόνο πουεμείς θα επιλέξουμε.  

Στις γιορτές της αγάπης, δείχνουμε την αγάπη μας κάνοντας το καλύτερο «SKY gift» δώρο. Μια ταξιδιωτική εμπειρία, με τη φροντίδα και τις καινοτόμες υπηρεσίες των φτερών της SKY express, με τον επιβάτη πάντα στο επίκεντρο."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.