ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair: Πυκνώνει τα δρομολόγια για Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο

15:26 - 24 Μαρ 2021 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Επανακάμπτει στην Ελλάδα η Ryanair εμβαθύνοντας τη συνεργασία της με τη Fraport στα αεροδρόμια Κέρκυρας, Χανίων και Ρόδου.

Όπως ανακοίνωσαν οι δυο πλευρές σε διαδικτυακή ενημέρωση νωρίτερα σήμερα, στα περιφερειακά αυτά αεροδρόμια η μεγαλύτερη low cost εταιρία της Ευρώπης ανοίγει και πάλι θερινές βάσεις στην Κέρκυρα (δύο αεροσκάφη), τα Χανιά (ένα αεροσκάφος) και τη Ρόδο (ένα αεροσκάφος).

Με αυτές τις κινήσεις προστίθενται 46 νέα δρομολόγια κι έτσι η Ιρλανδική εταιρία φτάνει τα 107, διαβλέποντας ότι θα υπάρξει ζήτηση για την χώρα ως τουριστικό προορισμό.

Εβδομαδιαίως, μάλιστα, η αεροπορική χαμηλού κόστους εκτιμάται ότι θα πραγματοποιεί 243 πτήσεις από και προς τους τρεις ελληνικούς προορισμούς.

«Η Ελλάδα, ως προορισμός, αποδεικνύει την αντοχή της και δείχνει αποφασισμένη να ανοίξει τον δρόμο για την ανάκαμψη του τουρισμού καθώς θα απομακρυνόμαστε από την πανδημία του Covid-19. Μετά την ανακοίνωση για τη δημιουργία των πρώτων ταξιδιωτικών διαδρόμων με την Κύπρο και το Ισραήλ τον Απρίλιο, καθώς και την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου, αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να στηρίξουμε την αναγέννηση του κλάδου του ελληνικού τουρισμού, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και ακόμη χαμηλότερες τιμές, τόσο στους Έλληνες, όσο και στους ξένους επισκέπτες» σχολίασε ο εμπορικός διευθυντής της Rayanair, Jason McGuinness.

«Έχοντας ολοκληρώσει ένα εκτεταμένο έργο αναβάθμισης των υποδομών στα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που θα έρθουν στη χώρα μας αναζητώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ελληνικού καλοκαιριού και την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία» επεσήμανε, από την πλευρά του, ο Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής ανάπτυξης της Fraport Greece.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 15:25 - 24 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.