ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Greece is bliss: Διεθνής καμπάνια προβολής από την SKY express

15:44 - 20 Μαϊ 2021 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Greece is bliss: Διεθνής καμπάνια προβολής από την SKY express
H SKY express, με ανακοίνωσή της ενημερώνει για την προβολή της χώρας μας μέσα από τη διεθνή καμπάνια της “Greece is bliss”, παρουσιάζοντας για άλλη μία φορά φωτογραφικά αφιερώματα που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της Ελλάδας.

Η Ρόδος, η Νάξος μας ξανασυστήνονται, εμπνέοντας παλιούς επισκέπτες και προσκαλώντας καινούργιους. Ανάλογα αφιερώματα και σε άλλους “Greece is bliss” προορισμούς, θα συνεχίζονται απ’ όλες τις γραμμές που εξυπηρετεί το πτητικό της πρόγραμμα της SKY express.

Η διεθνής καμπάνια προβολής που φέρει και φέτος την καλλιτεχνική υπογραφή της βραβευμένης Ελληνίδας ταξιδιωτικής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου, συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοβουλία της SKY express "WORKING FROM A DISTANCE?", αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της χώρας μας να αποτελέσει όχι μόνο έναν ταξιδιωτικό αλλά και έναν επαγγελματικό προορισμό ως τόπος εργασίας από απόσταση.

Η Δέσποινα Κατσίκα, Marketing and Communications Manager της SKY express ανέφερε: «Διαθέτοντας πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στο εσωτερικό της χώρας, θέλουμε να αναδείξουμε τις δυνατότητες της Ελλάδας ως προορισμό που καλύπτει τις ανάγκες τόσο του επισκέπτη για νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, όσο και του επαγγελματία που εργάζεται από απόσταση. Με τα υψηλής αισθητικής φωτογραφικά καρέ, αποτυπώνουμε και τα δύο στηρίζοντας την εθνική προσπάθεια για επιμήκυνση της ελληνικής τουριστικής περιόδου».

Με περισσότερους από 40 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συνέργειες με τοπικούς φορείς και μία διεθνή καμπάνια προβολής, η SKY express στηρίζει δυναμικά την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου και την ελληνική οικονομία.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:51 - 20 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.