ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονομική βοήθεια στους πυρόπληκτους

17:39 - 04 Σεπ 2007 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η AEGEAN AIRLINES θέλοντας να συνεισφέρει και εκείνη στην οικονομική ενίσχυση των πυροπαθών συμπολιτών μας αποφάσισε τη διάθεση ποσού 1.000.000 Ευρώ για την χρηματοδότηση πρωτοβουλιών που θα στοχεύουν στην ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν. Το ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ θα κατατεθεί σε δύο ισόποσες δόσεις στο Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.
Eπιπρόσθετα, εντός δύο εβδομάδων θα ενεργοποιηθεί τεχνικά η δυνατότητα ώστε το επιβατικό κοινό που επιλέγει να κάνει έκδοση του εισιτηρίου του στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας να προσφέρει, εφόσον το επιθυμεί, 2 ευρώ ανά εισιτήριο. Η δυνατότητα αυτή θα δοθεί για διάστημα 6 μηνών. Εκτιμούμε ότι λόγω του μεγάλου αριθμού εισιτηρίων που εκδίδονται μέσω του site το επιπρόσθετο ποσόν που θα συγκεντρωθεί από το επιβατικό κοινό θα είναι εξίσου σημαντικό.
Tέλος, μεσοπρόθεσμα η AEGEAN θα συνεργαστεί με εξειδικευμένους φορείς προκειμένου να σταθμίσει τις δυνατότητες για εθελοντική συνεισφορά χρόνου και εργασίας των εργαζομένων της με την παροχή συγκεκριμένης βοήθειας προς τους πληγέντες αλλά και της γενικότερης ανάπλασης του περιβάλλοντος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.