ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

SKY express: Νέα καμπάνια από την Soho Square Athens

21:54 - 13 Ιαν 2022 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
SKY express: Νέα καμπάνια από την Soho Square Athens
Ένα πλαστικό φέρι μποτ, ένα πιόνι σκακιού, ένα παιχνίδι και ένα λαμπατέρ γραφείου μετατρέπονται στα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα από προορισμούς της Ελλάδας. Όλα αυτά, στη νέα καμπάνια της SKY express.

Η SKY express, η αεροπορική εταιρία με το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στη χώρα, που αλλάζει το τοπίο των μεταφορών, υποδέχεται την νέα χρονιά με έναν δικό της μοναδικό τρόπο… με πτήσεις εσωτερικού από €16,90!

Στην καμπάνια που δημιουργήθηκε για να επικοινωνηθεί αυτή η προσφορά, τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Ελλάδας δίνουν τη θέση τους σε διάφορα μικροαντικείμενα που κοστίζουν όσο ένα εισιτήριο για τον εκάστοτε προορισμό. 

Με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο γίνεται απόλυτα κατανοητό το μήνυμα πως με αυτήν την προσφορά όλοι έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν σε 34 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, σε τιμές τόσο χαμηλές, όσο ενός… πλαστικού παιχνιδιού, ενός σετ σκακιού, ή ενός... λαμπατέρ γραφείου.

Η καμπάνια αποτελείται από μια ποικιλία υλικών και ξεδιπλώνεται τόσο στο digital περιβάλλον όσο και στα παραδοσιακά μέσα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.