ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aegean Airlines: Δωρεάν εισιτήρια στους νικητές του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

18:42 - 21 Μαρ 2022 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Aegean Airlines: Δωρεάν εισιτήρια στους νικητές του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου
Η Aegean Airlines, η κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία, θα στηρίξει για μία ακόμη χρονιά το Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου και θα είναι ο Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών του Αγώνα που θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου.

Η διαχρονική στήριξη της Aegean Airlines έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία του Μαραθωνίου της Ρόδου και η συνεργασία των δύο πλευρών έχει σημαντικά οφέλη και για τους δρομείς, καθώς οι νικητές των αγωνισμάτων θα ανταμειφθούν με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.

Η Aegean Airlines στους νικητές του Μαραθωνίου, άνδρα και γυναίκα, προσφέρει ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εξωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air.

Επίσης, στους νικητές, άνδρα και γυναίκα, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.  προσφέρεται ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air.

Πλέον με την βοήθεια της Aegean Airlines, οι δρομείς έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να δηλώσουν συμμετοχή στον 7ο Μαραθώνιο της Ρόδου που θα γίνει στις 10 Απριλίου 2022.

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως τις 3 Απριλίου, για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/.

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες.  

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Μέγας χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Under Armour. Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ & Εθελοντισμού είναι ο όμιλος H Hotels Collection. Επίσημος χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines και χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών η Blue Star Ferries. Χορηγός φιλοξενίας είναι ο όμιλος Mitsis Hotels. Επίσημοι χορηγοί είναι οι iStorm, Garden of Panthenols, fibran, ΚΑΥΚΑΣ, Citroen Παρασκευάς, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε. και το Εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα) θα είναι το κέντρο εγγραφών του αγώνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.