ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aegean Airlines: Τιμήθηκε με το «Χρυσό Φοίνικα» του ERA

17:17 - 23 Οκτ 2007 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Με το βραβείο Palme d’ or που απονέμει ο ERA (EUROPEAN REGIONS AIRLINE ASSOCIATION), ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών, τιμήθηκε η Aegean Airlines.

Το “ERA Palm d’or” επιβραβεύει την συνεχιζόμενη απόδοση και υπεροχή και απονέμεται σε εταιρείες οι οποίες έχουν διακριθεί με τα βραβεία ERA Airline of the Year για τουλάχιστον 3 συνεχόμενα έτη. Tο βραβείο “Palme d’ or” απονέμεται μόνο μία φορά και η νικήτρια εταιρεία το κατέχει για πάντα.

Η AEGEAN είναι μόλις η τρίτη αεροπορική εταιρεία στον Ευρωπαϊκό χώρο που γίνεται αποδέκτης τέτοιας τιμητικής διάκρισης.

Η απονομή έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2007 στην Αθήνα κατά την διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ERA. 

Σύμφωνα με τους κριτές που απονέμουν την διάκριση αυτή και οι οποίοι προέρχονται από το σύνολο της αεροπορικής βιομηχανίας της Ευρώπης, το Palme d’or απονέμεται στην AEGEAN για την σταθερή προσήλωσή της στην ασφάλεια, την ποιοτική εξυπηρέτηση,  την μεγάλη ανάπτυξη του δικτύου της αλλά και την υγιή χρηματοοικονομική της ανάπτυξη στα προηγούμενα  χρόνια.. Ο Γενικός Διευθυντής του ERA κ. Μike Ambrose δήλωσε: «Τα τέσσερα από τα 7 τελευταία χρόνια η AEGEAN έχει τιμηθεί με το βραβείο «Airline of the Year». Αυτή η συνεχής εξαιρετική επίδοση δικαιολογεί πλήρως την τιμή που της απονέμεται με το Palme d’ or”.  

Ο Πρόεδρος της AEGEAN κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Η AEGEAN αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ευρωπαϊκή αεροπορική κοινότητα για την τιμή και την αναγνώριση που της αποδίδεται απονέμοντάς της την σπάνια αυτή διάκριση.  Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και τους 2.000 υπαλλήλους της AEGEAN και να τους αφιερώσω αυτό το βραβείο που απεικονίζει τις προσπάθειές τους όλα αυτά τα χρόνια και την προσήλωσή τους στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Ο ΕRΑ έχει 220 εταιρείες-μέλη και είναι το μόνο σώμα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Περιφερειακής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Ευρώπη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.