Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουνίου και θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα με Boeing 787 Dreamliner. Οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινούν από 269 δολάρια (259 ευρώ), με διαθέσιμες επιλογές τόσο για οικονομική όσο και για premium καμπίνα.
Ο Bjørn Tore Larsen, CEO και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που συνδέει το Λος Άντζελες με την Αθήνα και την Ελλάδα. Ακόμα περισσότερο, πιστεύουμε ότι η Αθήνα είναι μια πολύ καλή επιλογή για την επιχειρηματική ανάπτυξή μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσλαμβάνουμε τοπικούς συνεργάτες στην Αθήνα. Πιστεύουμε ότι η Norse θα προσθέσει αξία στη τουριστική βιομηχανία της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα της με εγχώριο ανθρώπινο δυναμικό».
Εξυπηρετεί ένα αυξανόμενο δίκτυο εμβληματικών προορισμών στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, επιτρέποντας στους επιβάτες να ταξιδέψουν σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος ‘Αντζελες, το Λας Βέγκας, το Μαϊάμι, το Ορλάντο, η Μπανγκόκ, το Κέιπ Τάουν, το Όσλο, η Στοκχόλμη, η Αθήνα, το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Ρώμη και το Παρίσι.