ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεότερα για ΛΑΡΚΟ: Κατάρρευση οροφής και διακοπή ρεύματος

15:35 - 16 Φεβ 2021 | ΜΕΤΑΛΛΑ
Νεότερα για ΛΑΡΚΟ: Κατάρρευση οροφής και διακοπή ρεύματος
Από τη Δευτέρα (15/2) είχαν προκύψει τα προβλήματα στη ΛΑΡΚΟ, που υπολειτουργεί.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά το εργαστάσιο έπαψε τη λειτουργία του.

Πληροφορίες από τη ΛΑΡΚΟ αναφέρουν πως το εργοστάσιο υπολειτουργεί από το απόγευμα της Κυριακής όταν ξεκίνησαν οι διακοπές ρεύματος.

Η κατάρρευση μέρους της στέγης στο ηλεκτροκάμινο 5 της μονάδας νικελίου έγινε μάλιστα τη Δευτέρα (15/2) το πρωί, μεταξύ 9 και 10. Το περιστατικό δεν επηρεάζει τη λειτουργία του εργοστασίου, η οποία έχει πρόβλημα ωστόσο λόγω των διακοπών ρεύματος. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι εντός της ημέρας θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη και έως αύριο το μεσημέρι η παραγωγή θα επανέλθει στα συνηθισμένα επίπεδα.

Για τη ΛΑΡΚΟ επισης η ενημέρωση από το ΥΠΕΝ αναφέρει τα εξής: κατέρρευσε τμήμα της σκεπής σε ένα καμίνι της μονάδας νικελίου. Το εργοστάσιο δεν λειτουργεί προς το παρόν, αλλά αυτό οφείλεται στη διακοπή του ρεύματος υψηλής τάσης λόγω πτώσης δέντρων. Η βλάβη στο ρεύμα σύντομα θα αποκατασταθεί και θα ξεκινήσει ξανά η λειτουργία του εργοστασίου. Το εργοστάσιο τις τελευταίες ώρες δεν είναι προσβάσιμο γιατί έχει πολύ χιόνι στην περιοχή και δεν μπορούν να φτάσουν εκεί οι εργαζόμενοι.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:43 - 16 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.