ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα 12μηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης από την Elval

17:37 - 04 Οκτ 2021 | ΜΕΤΑΛΛΑ
Πρόγραμμα 12μηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης από την Elval
Η Elval - τομέας Έλασης Αλουμινίου της ElvalHalcor, εγκαινιάζει το πρόγραμμα “Engineers of tomorrow” με το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νέους απόφοιτους πολυτεχνικών σχολών να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στη βιομηχανία, μέσα από τη διαδικασία της έμμισθης πρακτικής άσκησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών (Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανικοί Μεταλλείων – Μεταλλουργοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Υπολογιστών) στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία υψηλού επιπέδου με εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες και να αναλάβουν συγκεκριμένα projects στα επιμέρους τμήματα του εργοστασίου καθώς και να αποκτήσουν εξειδικευμένη εκπαίδευση ανάλογα με το εκπαιδευτικό τους αντικείμενο.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν συνολικά 12 νέοι και νέες μηχανικοί, οι οποίοι θα εργασθούν για 12 μήνες στις εγκαταστάσεις της Elval στα Οινόφυτα Βοιωτίας με προοπτικές πλήρους απασχόλησής τους μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να ανοίξει τον δρόμο στους ταλαντούχους νέους μηχανικούς να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην Εlval. Για τον σκοπό αυτό έχει προβλεφθεί μια αξιοκρατική διαδικασία επιλογής, που συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις και συμμετοχή σε κέντρο προσομοίωσης.

Επιδίωξη της Elval είναι το πρόγραμμα να αναδειχθεί σε έναν θεσμό που θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες στους νέους επιστήμονες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μία αξιόλογη καριέρα στη χώρα τους, συνεισφέροντας παράλληλα στην αναστροφή του brain drain αλλά και στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για Ποιοτική Εκπαίδευση (SDG 4), Αξιοπρεπή Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη (SDG 8).

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους για τον 1ο κύκλο του Προγράμματος να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας το link: Engineers-of-tomorrow

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

  • Πτυχίο Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας ή του εξωτερικού (Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανικοί Μεταλλείων – Μεταλλουργοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Υπολογιστών)
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας
  • Άριστες δεξιότητες χρήσης H/Y (Windows, MS Office) και Data Analysis
  • Εργασιακή εμπειρία μικρότερη των 3 ετών
  • Δυνατότητα μετεγκατάστασης
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, για τους άνδρες υποψηφίους

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεντεύξεις με εκπροσώπους της Elval, καθώς και συμμετοχή σε κέντρο προσομοίωσης που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.