ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

FLEXOPACK: Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ μέχρι το 2019 για αύξηση των γραμμών παραγωγής Κύριο

05:42 - 14 Αυγ 2018 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
FLEXOPACK: Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ μέχρι το 2019 για αύξηση των γραμμών παραγωγής
Σε πλήρη εξέλιξη είναι το επενδυτικό πρόγραμμα της εισηγμένης εταιρίας <Flexopack> που περιλαμβάνει την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας των εργοστασίων του, τη δημιουργία νέων προϊόντων και τη συμπίεση του βιομηχανικού κόστους.

Η εταιρία πρόκειται να δαπανήσει έως 15 εκατ. ευρώ μέχρι και το τέλος του 2019 για τον  εκσυγχρονισμό των παραγωγικών εγκαταστάσεων σε Ελλάδα και Πολωνία,  που θα περιλαμβάνουν την αγορά υπερσύγχρονου εξοπλισμού,  τη  δημιουργία νέων γραμμών παραγωγής και επέκταση των δικτύων διανομής.

 
Νέο βιομηχανικό κτίριο στην Αυστραλία εντός του 2019
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter, ο ελληνικός όμιλος μετά την αγορά οικοπέδου στο Mπρισμπέιν της Αυστραλίας , σχεδιάζει την  ανέγερση βιομηχανικού κτιρίου, γεγονός το οποίο θα συμβάλει αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου της Flexopack στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή και στην ταχύτερη και ουσιαστικότερη προώθηση των προϊόντων αυτού στην εν λόγω περιοχή.
Η πιο πρόσφατη δημιουργία θυγατρικής στο εξωτερικό αφορά τη σύσταση εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Flexopack ΝΖ Limited» στο Όκλαντ (Auckland) της Νέας Ζηλανδίας.
Η νέα αυτή εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την εδρεύουσα στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας εταιρεία με την επωνυμία «Flexopack Pty Ltd» (100% ελεγχόμενη από την κυπριακή θυγατρική, σε ποσοστό ομοίως 100%, εταιρεία «Flexopack International Limited»).
Η σύσταση και της ως άνω νέας θυγατρικής εταιρείας στη Νέα Ζηλανδία εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του ομίλου Flexopcak για την αναδιοργάνωση και ουσιαστική διεύρυνση του παγκόσμιου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων του, με αξιοποίηση της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του ομίλου, και έχει ως βασικό σκοπό, αφενός μεν, την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας του ομίλου στη συγκεκριμένη γεωγραφική αγορά της Ωκεανίας και, αφετέρου, τη βέλτιστη, πληρέστερη, αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης αγοράς, με αξιοποίηση όλης της γκάμας των προϊόντων του ομίλου.
Ανέστης Ντόκας
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.