ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 26 Σεπτεμβρίου η συζήτηση για ένταξη ΕΒΖ στον Πτωχευτικό

12:17 - 18 Σεπ 2018 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Στις 26 Σεπτεμβρίου η συζήτηση για ένταξη ΕΒΖ στον Πτωχευτικό
Στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συζητηθεί η αίτηση ένταξης της ΕΒΖ στο άρθρο 106α του Πτωχευτικού Κώδικα.

Nα σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες η ΕΒΖ μετονομάστηκε σε Hellenic Agri Group ΕΠΕ.

Ειδικότερα με την υπογραφή ενός εγγράφου προθέσεων (Letter of Intent) με την Innovation Brain συστάθηκε μία νέα εταιρεία.

Πρόκειται για την Hellenic Agri Group, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ και έδρα Μοναστηρίου 12, Θεσσαλονίκη και η οποία εμφανίζεται ως αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος της ΕΒΖ.

Μάλιστα σε εταιρικό ενημερωτικό κείμενο της, η Innovation Brain με τίτλο «Hellenic Agri Group: Ο νέος σας Συνεργάτης Ζάχαρης», παρουσιάζει τη νέα εταιρεία ως ο μοναδικός παραγωγός ζάχαρης και υποπροϊόντων ζάχαρης στην Ελλάδα με μεγάλη εμπειρία και εγγύηση ποιότητας.

Να σημειωθεί ότι χτες εκπρόσωποι των τευτλοκαλλιεργητών είχαν συνάντηση με τον υποψήφιο επενδυτή (Innovation Brain) η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ενώ όπως ενημερώθηκαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΒΖ Χρήστο Πούρη, η καμπάνια θα αρχίσει στις 24-25 Σεπτεμβρίου , πως η εταιρεία κατόρθωσε να έρθει σε συνεννόηση με ΔΕΗ, ΔΕΠΑ και εταιρεία ύδρευσης για να λειτουργήσει το ζαχαρουργείο στο Πλατύ, ενώ μένει να καταλήξει σε συμφωνία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τη τιμή μεταφοράς των τεύτλων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.