ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Volkswagen Group Mobility Strategy: Στο δρόμο της αστικής μετακίνησης

17:41 - 07 Μαρ 2019 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Volkswagen Group Mobility Strategy: Στο δρόμο της αστικής μετακίνησης
η SEAT επιλέχθηκε ως ηγετική μάρκα στο πλαίσιο του Ομίλου Volkswagen για τον καθορισμό της στρατηγικής και την δημιουργία προϊόντων με γνώμονα την αστική micromobility.

Μετά την κυκλοφορία του e-kick scooter eXS powered by SEGWAY και με τη διεθνή παρουσίαση του concept Minimó, η SEAT επιλέχθηκε ως ηγετική μάρκα στο πλαίσιο του Ομίλου Volkswagen για τον καθορισμό της στρατηγικής και την δημιουργία προϊόντων με γνώμονα την αστική micromobility.

 

Σύμφωνα με τον Luca de Meo, «η micromobility, που σημαίνει σύντομη μετακίνηση κάτω από 10 χιλιόμετρα, αντιπροσωπεύει σήμερα περίπου το 60% του συνόλου. Είναι μια δυναμική περιοχή για έναν πάροχο κινητικότητας, όπως αυτός που στοχεύουμε να γίνουμε. Αποστολή μας είναι να καταλήξουμε σε ιδέες και να δημιουργήσουμε προϊόντα σχεδιασμένα για ταξίδια μικρών αποστάσεων. Ο Όμιλος Volkswagen και οι διάφορες μάρκες του θα χρησιμοποιούν τις λύσεις μας σε όλο τον κόσμο. Η SEAT βρίσκεται στην καλύτερη θέση να προωθήσει αυτή τη στρατηγική, πρώτον λόγω του αστικού μας περιβάλλοντος σε μια μητροπολιτική πόλη όπως η Βαρκελώνη και δεύτερον επειδή αυτή η πόλη έχει μακρά παράδοση στο σχεδιασμό και την παραγωγή των δύο τροχών».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.