ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Air Liquide: Ενίσχυση της μακροχρόνιας σχέσης με την Shell Chemicals

11:55 - 30 Ιουλ 2019 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Air Liquide: Ενίσχυση της μακροχρόνιας σχέσης με την Shell Chemicals
Η Air Liquide και η Shell Chemicals, μία από τις κορυφαίες εταιρείες χημικών προϊόντων στον κόσμο, υπέγραψαν συμφωνίες ανανέωσης που αφορούν την προμήθεια οξυγόνου, αζώτου, ατμού και ηλεκτρικής ενέργειας στο εργοστάσιο της Shell στο Scotford, κοντά στην πόλη Fort Saskatchewan, στην επαρχία Alberta του Καναδά. Στο πλαίσιο αυτής της μακροπρόθεσμης δέσμευσης, η Air Liquide θα ανακαινίσει τις εγκαταστάσεις της στο Scotford, γεγονός που θα της επιτρέψει να υποστηρίξει τις δυνατότητες ανάπτυξης σε αυτή τη βιομηχανική περιοχή.

Η Air Liquide, στο πλαίσιο των συγκεκριμένων συμβολαίων ανανέωσης, θα επενδύσει στις εγκαταστάσεις της στο Scotford ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικότερα. Αυτό θα της δώσει τη δυνατότητα να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αξία μακροπρόθεσμα, συνεχίζοντας παράλληλα να εξασφαλίζει μια ασφαλή, αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας προμήθεια στο εργοστάσιο της Shell Chemicals, στο οποίο παράγονται χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται  για την κατασκευή διάφορων εμπορικών και καταναλωτικών προϊόντων.

Η ανανέωση των συμβάσεων αυτών αποτυπώνει τη μακροχρόνια σχέση μεταξύ της Air Liquide και της Shell, και καταδεικνύει τη δέσμευση της Air Liquide να υποστηρίξει το βιομηχανικό τομέα στην επαρχία Alberta, όπου δραστηριοποιείται εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, προμηθεύοντας ένα ευρύ φάσμα πελατών με βιομηχανικά και ιατρικά αέρια. Με τη νέα αυτή επένδυση, το εργοστασιακό συγκρότημα της Air Liquide στο Scotford θα μπορεί να υποστηρίξει τη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για περαιτέρω εδραίωση σε σημαντικές βιομηχανικές περιοχές και βελτιωμένη αποτελεσματικότητα.

Ο Michael J. Graff, Αντιπρόεδρος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου Air Liquide, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς για την ενδυνάμωση της σχέσης μας με την Shell, μία παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία και ένα μακροχρόνιο, στρατηγικό πελάτη του Ομίλου. Η ανανέωση αυτών των σημαντικών συμβάσεων αποτελεί μια απόδειξη της εμπιστοσύνης των πελατών μας στην ικανότητα της Air Liquide να δημιουργεί αξία και να εγγυάται μακροπρόθεσμα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.