ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΤΡΑΚ: Η 10η εισηγμένη που διαγράφεται μέσα στο 2019

07:09 - 03 Σεπ 2019 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΕΛΤΡΑΚ: Η 10η εισηγμένη που διαγράφεται μέσα στο 2019
Την 10η εισηγμένη που θα αποχωρήσει από το Χρηματιστήριο μέσα στο 2019 αποτελεί η εισηγμένη ΕΛΤΡΑΚ καθώς έγινε γνωστό ότι η βρετανική CP Holdings που είχε αποκτήσει το 66% των μετοχών από τις οικογένειες Πολίτη και Κόβα και είναι σε εξέλιξη η υποχρεωτική δημόσια πρόταση ελέγχει σήμερα το 82,26% και απαιτείται λιγότερο από 7,5% για να φθάσει το 90% και να υποβάλλει αίτημα για squeeze out για την οριστική έξοδο της μετοχής από το Χρηματιστήριο.

Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ αποτελείται από τέσσερεις εταιρίες: Την ΕΛΤΡΑΚ, την ELTRAK Bulgaria, την ΕΛΑΣΤΡΑΚ και την ΕΛΤΡΕΚΚΑ. Η ΕΛΤΡΑΚ πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό Επιχειρηματικό Περιβάλλον από το 1982, όπου και αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση της Caterpillar, της οποίας η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει τα εξής: Χωματουργικά μηχανήματα, ναυτιλιακές μηχανές, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ανυψωτικά, παλετοφόρα και περονοφόρα μηχανήματα. Παράλληλα, η ΕΛΤΡΑΚ αντιπροσωπεύει τη μάρκα Palfinger που περιλαμβάνει γερανούς, αρπάγες, πόρτες, ναυτικούς γερανούς και τηJLG με ανυψωτικές πλατφόρμες. Επίσης η  ΕΛΤΡΑΚ διαθέτει στην ελληνική αγορά την πλήρη σειρά ανταλλακτικών για όλα τα παραπάνω καθώς αναλαμβάνει και την αντίστοιχη επισκευή.

Η ΕΛΤΡΑΚ θα είναι η 10η εισηγμένη που θα διαγραφεί από το Χρηματιστήριο Αθηνών ακολουθώντας τις εξής μετοχές: Druckfarben, Nexans, ΥΓΕΙΑ, Αιολική Επενδυτική, Μινωϊκές Γραμμές, Ανεμος, Grivalia, Κρητών Αρτος. Σε διαδικασία εξόδου είναι επίσης η FG Europe, η Σφακιανάκης, το Ιασώ, η Σελόντα, η Νηρεύς.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ                                

Τελευταία τροποποίηση στις 07:33 - 03 Σεπ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.