ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

KLEEMANN: Νέα προϊόντα και λύσεις με τεχνολογίες αιχμής στην INTERLIFT

13:20 - 23 Οκτ 2019 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
KLEEMANN: Νέα προϊόντα και λύσεις με τεχνολογίες αιχμής στην INTERLIFT
Η KLEEMANN παρουσίασε μια σειρά νέων προϊόντων και λύσεων με ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής στην 11η συνεχή συμμετοχή της στην INTERLIFT, την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Augsburg της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, στο περίπτερο 300 τετραγωνικών μέτρων της εταιρίας, σε ειδικό stand, παρουσιάστηκε το ανανεωμένο KLEEMANN Portal, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και στο οποίο προστέθηκε το FlexyLIFT R και ο πίνακας GENIUS20. Το νέο Portal παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής των διαστάσεων ενός υπάρχοντος φρεατίου και επιτρέπει την εκτέλεση της παραγγελίας online. Πιο διαδραστικό με καινούργια δεδομένα και λειτουργικότητες, απλοποιεί την καθημερινή εργασία, καθώς παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν και να λάβουν αναλυτικά σχέδια και προσφορές, προσαρμοσμένα σε κάθε έργο, γρήγορα και χωρίς κόπο για τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρίας.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν 3 σχέδια θαλάμων από τη νέα σειρά TRENDS2020, που στην κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν υλικά, τα οποία προσεγγίζουν δημιουργικά την εσωτερική διακόσμηση των ανελκυστήρων, εμπνευσμένα από τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Επίσης, παρουσιάστηκαν 2 μοντέλα πορτών από την KLEFER, εταιρία του ομίλου KLEEMANN, που κατασκευάζει πόρτες ανελκυστήρων.

Σημαντικό έκθεμα του περιπτέρου ήταν και ο Atlas RPH με πανοραμικό θάλαμο, ένας μηχανικός MRL ανελκυστήρας, για φορτία 525 - 1.050 kg, ο οποίος αποτελεί ιδανική λύση για κτίρια με χαμηλό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου, αλλά και για την ανακαίνιση υφιστάμενων ανελκυστήρων ή και για ανελκυστήρες με στενά φρεάτια. Ενώ, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ο νέος ηλεκτρικός ανελκυστήρας MAISON 100E με πανοραμικό θάλαμο, ο οποίος προσέλκυσε το ενδιαφέρον σημαντικού αριθμού επισκεπτών του περιπτέρου της KLEEMANN. Ο MAISON 100E διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων και αποτελεί κατάλληλη επιλογή για κατοικίες και δημόσια κτίρια με περιορισμένη κίνηση.

Σημειώνεται, ότι στο 360⁰ Virtual Showroom που υπήρχε στους χώρους του περιπτέρου της KLEEMANN, μέσω ειδικής εφαρμογής, ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης στους θαλάμους ανελκυστήρων της εταιρίας.

Σύμφωνα με πηγές της εταιρίας KLEEMANN, στην φετινή INTERLIFT η επισκεψιμότητα ήταν αυξημένη σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με την πλειοψηφία των επισκεπτών να προέρχεται από όλα τα μέρη του κόσμου, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, στις οποίες αριθμητικά υπερτερούσαν οι επισκέπτες από την τοπική αγορά. Η συγκεκριμένη τάση δημιούργησε κλίμα αισιοδοξίας στους συμμετέχοντες της έκθεσης για επικείμενη ανοδική πορεία του κατασκευαστικού κλάδου.

Το περίπτερο της KLEEMANN υποδέχτηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, υφιστάμενους, αλλά και εν δυνάμει πελάτες και συζητήθηκαν νέα έργα, νέα προϊόντα και καινοτομίες της εταιρίας, αλλά και του ευρύτερου κλάδου. Οι πελάτες της εταιρίας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νέο προϊόν MAISON 100Ε, όπως επίσης εκφράστηκαν θετικά και για τα νέα σχέδια θαλάμων, TRENDS2020.

Το TRENDS2020 είναι μια δημιουργική προσέγγιση του εσωτερικού σχεδιασμού των ανελκυστήρων. Εμπνευσμένη από πραγματικούς ανθρώπους, κτίρια και εικόνες τέχνης, χρησιμοποιώντας τις ποπ, αστικές ή hipster τάσεις ως αισθητικές αναφορές, η KLEEMANN με το TRENDS2020 παρουσιάζει ανελκυστήρες που συνδυάζουν μια νέα στιλιστική προσωπικότητα μαζί με κορυφαία τεχνολογία και λειτουργία.

Όσον αφορά το KLEEMANN Portal, oι πελάτες-χρήστες ανέφεραν ότι η αναβάθμιση αυτού και η δυνατότητα που παρέχει πλέον για οnline παραγγελία όλων των δημοφιλών προϊόντων, θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινή τους εργασία.

Ο πίνακας GENIUS20 κέντρισε το ενδιαφέρον, τόσο των τεχνικών στελεχών, όσο και των εμπορικών στελεχών των εταιριών που επισκέφτηκαν το περίπτερο της KLEEMANN, καθώς εκτίμησαν ως ιδιαίτερα σημαντική την εξοικονόμηση χρόνου που εξασφαλίζει κάποιος, κατά την εγκατάσταση αυτού.

Στο VFA Interlift  πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από την Marketing Manager του Ομίλου της KLEEMANN με θέμα «Η Καινοτομία μέσα από το Design - Η εμπειρία επιβάτη στον ανελκυστήρα» στην οποία, μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι ο ανελκυστήρας δεν πρέπει να θεωρείται απλώς ένα μικρό τετράγωνο κιβώτιο, αλλά μπορούμε να τον φανταζόμαστε ως ένα υψηλής τεχνολογίας όχημα που προσφέρει μια πραγματική εμπειρία στον χρήστη.

Η παρουσία του ρομπότ RAMCIP αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες του stand της KLEEMANN και δημιούργησε ένα ευχάριστο κλίμα, καθώς «συνεργάστηκε» με τον KLEEMANN Group Commercial Director,  Γιώργο Μοσχοβάκη στις κληρώσεις δώρων της KLEEMANN, εμπνευσμένων από τα TRENDS 2020.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.