ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sunlight: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Λάμπρος Μπίσαλας

17:27 - 09 Απρ 2020 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Sunlight: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Λάμπρος Μπίσαλας
Η Systems Sunlight SA (www.systems-sunlight.com), μέλος του Ομίλου Olympia (www.groupolympia.com) ηγέτιδα εταιρία στον τομέα βιομηχανικής και προηγμένης αποθήκευσης ενέργειας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιλογή του Λάμπρου Μπίσαλα από το Διοικητικό Συμβούλιο και κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων της εταιρείας ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας από τις 29 Απριλίου 2020.

Πρόκειται για ένα στέλεχος με εμπειρία 12 και πλέον ετών στη Sunlight, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διετέλεσε Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας συμβάλλοντας καθοριστικά στη στρατηγική εξωστρέφειας και στην περαιτέρω διεύρυνση του αποτυπώματός της στην αγορά. Ο Λάμπρος  Μπίσαλας, έχει διατελέσει σύμβουλος στην PwC, είναι απόφοιτος του προγράμματος Advanced Management του Harvard Business School, του Leadership Development και Strategic Pricing στο IMD Business School και του Wharton Business School. 

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Olympia, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Sunlight, που είχε αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα της θέσης και παραμένει ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας δήλωσε: «Ο Λάμπρος Μπίσαλας αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσής μας για διαρκή ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Του αξίζουν συγχαρητήρια καθώς η αφοσίωσή του και η ισχυρή του θέληση σε κάθε σταθμό αυτής της μακράς θητείας του στη Sunlight, τον έφεραν στην ηγεσία της εταιρείας. Έχω την πεποίθηση πως με την εμπειρία του και την εργατικότητά του θα προσφέρει σημαντική αξία και από τη νέα του θέση».

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight Λάμπρος Μπίσαλας σχολίασε σχετικά με το νέο του ρόλο: «Αισθάνομαι πραγματική τιμή που το Διοικητικό Συμβούλιο με εμπιστεύτηκε για την ηγεσία της Sunlight. Από την πλευρά μου παραμένω αφοσιωμένος και συντάσσομαι με τους στόχους της εταιρείας για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και διεύρυνση του αποτυπώματός της στην παγκόσμια αγορά, προσδοκώντας στη συνεργασία με τους μετόχους, την ισχυρή μας ομάδα, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας».

L.BISALAS

Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στην ενεργειακή αγορά, η Sunlight κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών βιομηχανικών και προηγμένων τεχνολογικά μπαταριών στον κόσμο. Η παγκόσμια βιομηχανία αποθήκευσης ενέργειας μετασχηματίζεται, καθώς η τεχνολογία λιθίου επιτρέπει τη δημιουργία συστημάτων με σημαντικά αυξημένη αποδοτικότητα, υψηλές επιδόσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες, ταχύτερη φόρτιση, μικρότερο μέγεθος, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και ισχυρότερη οικολογική απόδοση. Η Sunlight, συνεπής στη στρατηγική της για την ανάπτυξη εξειδικευμένης καινοτομίας στην αλυσίδα αξίας του τομέα των μπαταριών, έχει επενδύσει σημαντικά την τελευταία δεκαετία στην έρευνα και ανάπτυξη γύρω από τις ασφαλέστερες και πιο προηγμένες εφαρμογές λιθίου. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.