ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tέρνα Ενεργειακή και Ιασώ στο γενικό δείκτη από 1/6/09

19:00 - 29 Απρ 2009 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Aπό 1ης Ιουνίου θα ισχύουν οι αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α. Η Συμβουλευτική Επιτροπή των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α. κατά την σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τις ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών ως αποτέλεσμα της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεσης τους.

Πιο συγκεκριμένα:

•Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.

Συνολικά δύο  προσθήκες και 13 διαγραφές από την υφιστάμενη σύνθεσης του Δείκτη.Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν 49 μετοχές. Εισέρχονται οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή και του Ιασώ. Αποχωρούν, Sprider, Καθημερινή, Χαλκόρ, LogicDis, Sciens, Infoquest, F.G. Europe, Σφακιανάκης, Ηλεκτρονική Αθηνών, Lavipharm, Αutohellas, Νηρέας, και Μινωϊκές Γραμμές.

•Δείκτης Τιμών Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης Χ.Α.

Συνολικά δέκα πέντε  προσθήκες και δέκα πέντε (15) διαγραφές από την υφιστάμενη σύνθεσης του Δείκτη. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν είκοσι (20) μετοχές. Αναλυτικότερα, εισέρχονται οι μετοχές της Sprider, Proton Bank, Χαλκόρ, Logic Dis, Πήγασος, Lavipharm, Aspis Bank, Κλουκίνας Λάππας, Sciens, Infoquest, Νηρέας, Ηλεκτρονική Αθηνών, Δάιος, Σφακιανάκης και Παρνασσός. Διαγραφονται οι μετοχές των Βιοτέρ, Πασάλ, Ελληνικά Καλώδια, Kleeman, Λύκος, Έλαστρον, Λούλης, Eurodrip, Αxon, Σελόντα, Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, Βιοκαρπέτ, Aλουμύλ, Σάτο και Βαλκάν. Επιλαχούσες είναι οι μετοχές των Καθημερινή, Βιοτέρ, Πασάλ, Δίας ΑΕΕΧ, Ελληνικά Καλώδια, Kleeman, Λύκος, Έλαστρον, Μπενρουμπή και Λούλης.  

•Δείκτης Τιμών Εναλλακτικής Αγοράς Χ.Α.

Δεν υπήρξαν προσθήκες ή διαγραφές από την υφιστάμενη σύνθεση του Δείκτη.Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν δέκα  μετοχές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.