ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ελίν χρυσός χορηγός στο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

12:29 - 18 Μαϊ 2016 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η ελίν (ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.) για ακόμη μία χρονιά, είναι ο Χρυσός Χορηγός στην έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, μιας εκ των σημαντικότερων εκθέσεων που διοργανώνονται στη Μεσόγειο για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η έκθεση η οποία εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων, κυρίου Δ. Κωστούρου, εκπροσώπων του υπουργείου Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής και του Λιμενάρχη Ναυπλίου, κυρίου Σ. Μαρίνου, διήρκησε έως 10 Μαΐου, και συμμετείχαν 75 σκάφη αναψυχής πολλά εκ των οποίων είναι από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες.

Η έκθεση Mediterranean Yacht Show διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (G.Y.A.) σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

"Η ελίν, με την παρουσία της στην έκθεση Mediterranean Yacht Show, επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στον θαλάσσιο τουρισμό, ένα κλάδο με μεγάλη δυναμική που κάθε χρόνο έλκει χιλιάδες επισκέπτες. Η εταιρία εδώ και χρόνια αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς στον συγκεκριμένο χώρο χάρη στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει. Μέσω των 136 παράκτιων πρατηρίων ελίν, αλλά και των πρωτοποριακών σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που διαθέτει στις μαρίνες Φλοίσβου, Κέρκυρας (Γουβιά), Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου, προσφέρει πληθώρα σίγουρων και ασφαλών επιλογών σε κάθε καπετάνιο που θέλει να προμηθευτεί καύσιμα και λιπαντικά για το ταξίδι του" αναφερει σχετική ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.