ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας: Άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην ΚΕΝ ΑΕ

12:02 - 22 Νοε 2016 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας: Άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην ΚΕΝ ΑΕ
Χορηγήθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στην ΚΕΝ ΑΕ, η υπ’ αριθμ. 413/2016 άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 300 MW. Η ΚΕΝ ΑΕ ιδρύθηκε το 2016, με μετοχικό κεφάλαιο 600.000,00 ευρώ και είναι κατά 100% θυγατρική της ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ.

Ο νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, με δικά του σημεία πώλησης καθώς και με συνεργασίες, οι οποίες βρίσκονται εν εξελίξει, με εταιρείες που διαθέτουν ευρύ δίκτυο λιανικής, εισέρχεται στην αγορά της παροχής ενέργειας προσφέροντας πανελλαδικά υψηλού επίπεδου υπηρεσίες προς τους πελάτες της, ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα θα αποκτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

 

O Όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται εδώ και 10 έτη στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, διαθέτοντας φωτοβολταϊκούς σταθμούς 15 MW, ανά την Ελλάδα. Εκτός από την ενασχόλησή του με την ενέργεια, ο Όμιλος Καράτζη κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στη βιομηχανική παραγωγή διχτύων συσκευασίας, διαθέτοντας τρεις παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα και μία στη Γερμανία, καθώς και πέντε εμπορικές εταιρείες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία και Ρουμανία.

 

Το 90% των πωλήσεων αφορά εξαγωγές σε 50 χώρες ανά τον κόσμο. Επίσης, δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα μέσω του 5 αστέρων ξενοδοχείου Nana Beach, δυναμικότητας 510 δωματίων, ενώ έχει ξεκινήσει η ανέγερση lux ξενοδοχειακού συγκροτήματος δυναμικότητας 130 δωματίων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.