ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΗ: Αποτίμηση για το 25% του ΑΔΜΗΕ από την Deloitte

08:31 - 12 Απρ 2017 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΔΕΗ: Αποτίμηση για το 25% του ΑΔΜΗΕ από την Deloitte
Από την Deloitte πραγματοποιείται η αποτίμηση για τον προσδιορισμό της τιμής των μετοχών του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ως αυτοτελούς συνόλου, που θα εξαγοράσει η ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε., όπως διευκρινίζει σε σχετική της ανακοίνωση η ΔΕΗ.

Ειδικότερα, «σχολιάζοντας δημοσιεύματα του τύπου και για την έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η ΔΕΗ Α.Ε. διευκρινίζει ότι στην τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο "Τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις" η οποία κατατέθηκε στις 10 Απριλίου 2017, δεν προσδιορίζεται η ακριβής τιμή εξαγοράς από τη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. που κατέχει η ΔΕΗ Α.Ε., ούτε η τιμή αυτή συνδέεται με την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε. και την τότε χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής.

 

Για τον προσδιορισμό της τιμής των μετοχών του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ως αυτοτελούς συνόλου, που θα εξαγοράσει η ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε., διενεργείται σχετική αποτίμηση από την εταιρεία Deloitte».

Τελευταία τροποποίηση στις 08:48 - 12 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.