ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη συνεργασία της εταιρείας παροχής ενέργειας GREEN με την Κωτσόβολος

16:40 - 07 Ιουν 2017 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Μεγάλη συνεργασία της εταιρείας παροχής ενέργειας GREEN με την Κωτσόβολος
Τη συνεργασία της με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας GREEN ανακοίνωσε η Κωτσόβολος, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της για τα αποτελέσματα της προηγούμενης οικονομικής χρήσης και των πλάνων της για τη νέα χρονιά.

Η εταιρεία GREEN παρέχει πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας για ιδιώτες και επαγγελματίες με εκπτώσεις που κάνουν τη διαφορά στη μείωση των καθημερινών τους ενεργειακών εξόδων, ενώ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

green

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της άριστης προσωπικής εξυπηρέτησης, παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως είναι η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία myGREEN. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι πελάτες της GREEN θα μπορούν να εξοφλούν τον λογαριασμό τους σε οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος, διευκολύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές.

 

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, τόσο στις ποσότητες ενέργειας που εμπορεύεται, όσο και για τη γενικότερη δραστηριότητά της στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απηύθυνε χαιρετισμό ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Βύρωνας Βασιλειάδης. Η εταιρεία GREEN ανήκει στον όμιλο εταιρειών ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ που περιλαμβάνει και τις εταιρείες KAFSIS και Antipollution.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:50 - 07 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.