ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκλεισε το βιβλίο προσφορών της Τέρνα Ενεργειακή

19:34 - 18 Ιαν 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Έκλεισε το βιβλίο προσφορών της Τέρνα Ενεργειακή
Έκλεισε την Πέμπτη το βιβλίο προσφορών της Τέρνα Ενεργειακή και όπως γνωστοποίησε η εταιρεία υπήρξε επιτυχής διάθεση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε επιλεγμένους επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό 12.000.000 κοινών μετοχών έκδοσής της σε τιμή € 4,35 ανά μετοχή.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το 85% περίπου του συνόλου των μετοχών διατέθηκαν σε διεθνείς επενδυτές και συνολικά 30 funds συμμετείχαν σε αυτήν την ιδιωτική τοποθέτηση. Οι AXIA VENTURES GROUP LTD, EUROXX SECURITIES Α.Ε. και LXM FINANCE LLP ενήργησαν ως Συντονιστές της διαδικασίας του βιβλίου προσφορών. Οι συναλλαγές πακέτου αναμένεται να εκτελεστούν αύριο, 19.01.2018.

Η ολοκληρωθείσα ιδιωτική τοποθέτηση 12.000.000 μετοχών της Εταιρείας σε επιλεγμένους επενδυτές επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της επενδυτικής κοινότητας στις προοπτικές της Εταιρείας, βελτιώνει την ελεύθερη διασπορά των μετοχών, ενώ επίσης παρέχει επιπρόσθετα ίδια κεφάλαια που θα επενδυθούν σε νέα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η μετοχική βάση της Εταιρείας διευρύνεται με τη συμμετοχή περισσότερων διεθνών θεσμικών επενδυτών, η οποία αναμένεται να έχει μεσοπρόθεσμα θετική επίδραση στην εμπορευσιμότητα των μετοχών της Εταιρείας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.