ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα αναβολή για τις αιτήσεις του «Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ»

18:32 - 12 Μαρ 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Νέα αναβολή για τις αιτήσεις του «Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ»
Για το πρωί της Τρίτης αναβλήθηκε, λόγω τεχνικών προβλημάτων, η έναρξη υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κανονικά οι αιτήσεις έπρεπε να έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, τεχνικά προβλήματα οδήγησαν σε αναβολή της διαδικασίας για τη Δευτέρα. Τελικά, όμως, υπήρξε και νέα αναβολή.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr μέσω της οποίας θα υποβληθούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» έχει ενεργοποιηθεί από την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, ωστόσο κατά τις πρώτες ημέρες πιλοτικής λειτουργίας της πλατφόρμας σε πραγματικές συνθήκες, εντοπίστηκαν τεχνικές παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν προκειμένου να κατοχυρωθεί η απόλυτη ασφάλεια του συστήματος, προτού ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

Οι παρεμβάσεις αυτές ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων θα ενεργοποιηθεί αύριο Τρίτη, στις 8:00π.μ.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.