ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H EKO (εκ)κινεί το ΕΚΟ Rally Acropolis 2018!

20:24 - 01 Ιουν 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
H EKO (εκ)κινεί το ΕΚΟ Rally Acropolis 2018!
Με μεγάλο χορηγό την ΕΚΟ εκκίνησε σήμερα το “EKO Rally Acropolis 2018”, στον φυσικό του χώρο - στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και με καθοριστική τη συμβολή της ΕΚΟ που στήριξε τον ιστορικό αυτό θεσμό σε μια κρίσιμη στιγμή, ολοκληρώθηκε η εκκίνηση του 3ου αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ – ΕRC στον οποίο συμμετέχουν φέτος 34 πληρώματα, από 17 διαφορετικές χώρες.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό κάτω από την Ακρόπολη, πλήθος θεατών αλλά και δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο παρακολούθησαν την εκκίνηση των πληρωμάτων, τα οποία αμέσως μετά μεταφέρθηκαν στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου για να συμμετάσχουν, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, σε μια εντυπωσιακή Υπερειδική Διαδρομή.

Περισσότεροι από 3.000 θεατές βρέθηκαν στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν - σε μια σούπερ ειδική, με κυρίαρχη την παρουσία της ΕΚΟ -  τις οδηγικές κόντρες των καλύτερων οδηγών του ERC, οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ιπποδρόμου, η ΕΚΟ φιλοξένησε πάνω από 200 συνεργάτες και πρατηριούχους, δίνοντας ένα γιορτινό τόνο στην ξεχωριστή αυτή ημέρα και αναδεικνύοντας, ταυτόχρονα, τη σημαντική στήριξη του δικτύου της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, ο οποίος παραβρέθηκε και στα δυο γεγονότα της ημέρας, δήλωσε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ για το γεγονός ότι σήμερα, με την βοήθεια της ΕΚΟ, εκκίνησε για άλλη μια χρονιά ο ιστορικός αυτός θεσμός. Η μεγάλη παρουσία του κόσμου, τόσο στην εκκίνηση όσο και στην υπερειδική στο Μαρκόπουλο, μας κάνει περήφανους και δικαιώνει την πρωτοβουλία που πήραμε να στηρίξουμε σαν μεγάλος χορηγός το Ράλλυ όλων των Ελλήνων, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Ευελπιστούμε πως με τη στήριξη της Ομοσπονδίας και την εγγύηση που προσφέρει η ΕΚΟ στον θεσμό αυτό, θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες ελληνικές εταιρίες προκειμένου όλοι μαζί να βοηθήσουμε να επιστρέψει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην κορυφή του κόσμου, εκεί δηλαδή που πιστεύουμε ότι ανήκει.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη συμμετοχή του και ιδιαίτερα τους πολλούς συνεργάτες και πρατηριούχους της ΕΚΟ που  μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.