ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Motor Oil: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24/10

14:58 - 03 Οκτ 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Motor Oil: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24/10
Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί η Motor Oil τους μετόχους της στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ αριθμός 2, Πλατεία Συντάγματος Δήμου Αθηναίων προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνελεύσεως σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για την:

α) σύναψη Συμφωνίας Μετόχων (Shareholders’ Agreement) και τυχόν άλλων συμφωνιών μεταξύ της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., της εδρεύουσας στην Κύπρο εταιρείας Zencharm Holdings Limited και άλλων συμβαλλομένων μερών, με την οποία συμφωνούνται οι όροι και συμφωνίες λειτουργίας και διοίκησης της εδρεύουσας στην Αγγλία εταιρείας Tallon Commodities Limited,

β) σύναψη με την ως άνω εταιρεία Zencharm Holdings Limited και με άλλα συμβαλλόμενα μέρη του καταστατικού της ως άνω εταιρείας Tallon Commodities Limited.

2. Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνελεύσεως σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για την:

α) σύναψη Συμφωνίας Μετόχων (Shareholders’ Agreement) και τυχόν άλλων συμφωνιών μεταξύ της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., της εδρεύουσας στην Κύπρο εταιρείας Zencharm Holdings Limited και άλλων συμβαλλομένων μερών, με την οποία συμφωνούνται οι όροι και συμφωνίες λειτουργίας και διοίκησης της εδρεύουσας στην Σιγκαπούρη εταιρείας με την επωνυμία Tallon PTE LTD,

β) σύναψη με την ως άνω εταιρεία Zencharm Holdings Limited και με άλλα συμβαλλόμενα μέρη του καταστατικού της ως άνω εταιρείας Tallon PTE LTD.

3. Τροποποίηση του ‘’Άρθρου 3 – Σκοπός’’ του Καταστατικού της Εταιρείας - διεύρυνση του εταιρικού σκοπού

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. στα αρχεία του φορέα "Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.” (ΕΛ.Κ.Α.Τ.) στον οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρείας, κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας (ημερομηνία καταγραφής: Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018) που προηγείται της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης της "ΕΛ.Κ.Α.Τ.” ή, εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία της "ΕΛ.Κ.Α.Τ.”. Η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση αναφορικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη ημέρα που προηγείται της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του Κ.Ν. 2190/1920, οι μέτοχοι μετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της. Για τη συμμετοχή και άσκηση δικαιώματος ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση δεν απαιτείται η δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε η τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ημερομηνία Καταγραφής και στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε Επαναληπτική Συνέλευση την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:30 στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ αριθμός 2, Πλατεία Συντάγματος Δήμου Αθηναίων. Η ημερομηνία καταγραφής της κατά τα άνω Επαναληπτικής Συνέλευσης είναι η 1η Νοεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη. Η σχετική έγγραφη βεβαίωση της "ΕΛ.Κ.Α.Τ.” ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση αναφορικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη ημέρα που προηγείται της συνεδρίασης της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης .

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.