ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη KOGAS-TECH στον ΔΕΣΦΑ και στον Τερματικό Σταθμό ΥΦΑ Ρεβυθούσας

19:59 - 13 Δεκ 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Επίσκεψη KOGAS-TECH στον ΔΕΣΦΑ και στον Τερματικό Σταθμό ΥΦΑ Ρεβυθούσας
Κλιμάκιο της εταιρείας KOGAS-TECH, θυγατρική της εταιρείας KOGAS Co, επισκέφτηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου τα κεντρικά γραφεία του ΔΕΣΦΑ στην Αθήνα, αλλά και τις εγκαταστάσεις του Διαχειριστή στον Τερματικό Σταθμό ΥΦΑ (Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο) στη Ρεβυθούσα, στο πλαίσιο ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών σε θέματα και έργα κοινού ενδιαφέροντος.

Στελέχη από τον Τομέα της Λειτουργίας & Συντήρησης της KOGAS-TECH με Επικεφαλής Τμήματος τον κ. JUNG MIN-GU, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ, κ. Σ. Νίκα, τον Διευθυντή Δραστηριοτήτων Λειτουργίας ΕΣΦΑ, κ. Ν. Κατσή και τον κ. Κ. Μαρoύλη, Διευθυντή Νέων Έργων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει ο ΔΕΣΦΑ όσον αφορά σε τεχνικά και οργανωτικά θέματα, αλλά και σε ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος και εφαρμογή πρακτικών φιλικών προς αυτό.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της KOGAS-TECH, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού ΥΦΑ στη Ρεβυθούσα, όπου τα μέλη του συμμετείχαν σε workshop κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν θέματα τεχνογνωσίας για τη λειτουργία και συντήρηση δικτύων αγωγών, εγκαταστάσεων LNG, σταθμών διανομής, αντιμετώπισης προβλημάτων κατά τη συντήρηση, προληπτικών μέτρων και εφαρμοσμένες τεχνολογίες. Επίσης, τα στελέχη ξεναγήθηκαν στην εγκατάσταση της Ρεβυθούσας, όπου είχαν τη δυνατότητα να δουν τις επιμέρους εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού ΥΦΑ, καθώς και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις τεχνικές και διαχειριστικές διαδικασίες που εφαρμόζονται.

Ο ΔΕΣΦΑ είναι ανοιχτός σε κάθε εποικοδομητικό διάλογο που μπορεί να οδηγήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους εταίρους, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στον τομέα του Φυσικού Αερίου, όπως η KOGAS.

Η εταιρεία KOGAS-TECH ιδρύθηκε το 1993 και είναι θυγατρική της KOGAS Co, με κύριο αντικείμενο τη διαχείριση, τη λειτουργία και την ασφαλή συντήρηση ενός δικτύου αγωγών φυσικού αερίου 4.800 χιλιομέτρων και 4 Τερματικών Σταθμών Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ), που διακινούν στο σύνολό τους περίπου 40bcm/a και τροφοδοτούν τον ενεργειακό τομέα της χώρας, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην αγορά φυσικού αερίου στην Κορέα. Η  KOGAS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο διαχείρισης Τερματικών Σταθμών ΥΦΑ και κατέχει σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα αυτό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.