ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ELPEDISON δηλώνει Πράσινο «Παρών» για ένα Βιώσιμο Μέλλον

13:00 - 07 Νοε 2019 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η ELPEDISON δηλώνει Πράσινο «Παρών» για ένα Βιώσιμο Μέλλον
Απαριθμώντας 200.000 και πλέον πελάτες, η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας, παρέχει νέες καινοτόμες υπηρεσίες με στόχο την βελτιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης των συνδρομητών της, βοηθώντας τους να μειώσουν αισθητά το ενεργειακό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, για ένα βιώσιμο μέλλον.

Με δύο ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη στο δυναμικό της, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW, η ELPEDISON διασφαλίζει τη συνεχή ροή καθαρής ενέργειας βάσει μιας φιλικής προς το περιβάλλον παραγωγικής διαδικασίας, με μοναδικό καύσιμο το φυσικό αέριο.

Μέσα από τη δραστηριότητά της, η εταιρεία έχει ως βασικό στόχο να προσθέτει καθημερινά και με συνέπεια, αξία στην ελληνική κοινωνία, συμβάλλοντας στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται και όχι μόνο.

Thisvi night

ELPEDISON Energy Efficiency Services

Μία από τις υπηρεσίες που παρέχει η ELPEDISON, η ELPEDISON Energy Efficiency Services, παρέχει στον επιχειρησιακό  πελάτη πολύτιμα δεδομένα, εργαλεία και προτεινόμενες λύσεις, για τη μείωση του ενεργειακού του αποτυπώματος.

Πρόκειται για μια συνολική προσέγγιση 360ο, που περιλαμβάνει την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού, την εγκατάστασή του, την πρόσβαση σε μία καινοτόμα cloud πλατφόρμα για παρακολούθηση της κατανάλωσής του σε πραγματικό χρόνο καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ορθότερη διαχείριση της ενέργειάς του. Η υπηρεσία αφορά ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, νερό καθώς και παραγωγή ΑΠΕ.

ELPEDISON SmartHome

Από την άλλη πλευρά, η νέα σειρά υπηρεσιών ELPEDISON SmartHome απευθύνεται σε νοικοκυριά και  μικρές επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας μέσω  καινοτόμων λύσεων οικιακού αυτοματισμού και διαχείρισης.

«Πρωτοπόρος» της σειράς Smart Home o… «έξυπνος» θερμοστάτης, ο οποίος σε συνεργασία με την εταιρεία Somfy, προσφέρει στον πελάτη έναν νέο τρόπο διαχείρισης της θέρμανσής του.

Σύντομα η ELPEDISON θα επεκτείνει τη σειρά προϊόντων Smart Home με νέες προτάσεις, διευκολύνοντας την καθημερινή ζωή των πελατών της, προφέροντας παράλληλα λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και  σε μικρές επιχειρήσεις.

Business are going green

ELPEDISON DriveGreen

Στον «αγώνα» της για την παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων, η ELPEDISON εισέρχεται δυναμικά στην αγορά των υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης και ηλεκτροφόρτισης.

Στο πλαίσιο αυτό, για κάθε υπάρχοντα ή νέο ιδιοκτήτη ηλεκτρικού οχήματος, η εταιρεία προσφέρει μια ολιστική υπηρεσία, από την παροχή ενός νέου σύγχρονου EV Charger, μέχρι τις απαραίτητες υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης και την  παροχή μίας πρότασης με πολλά οφέλη και προνόμια.

Μάλιστα η υπηρεσία παρέχει «έξυπνους» φορτιστές, ώστε  ο χρήστης να απολαμβάνει επιπλέον λειτουργίες, όπως η  παρακολούθηση της προόδου της φόρτισης του αυτοκινήτου του, µέσω  αντίστοιχης εφαρμογής στο κινητό του.

ELPEDISON Green Certificate

Τέλος, η υπηρεσία ELPEDISON Green Certificate βασίζεται στο Σύστημα Εγγυήσεων Προέλευσης, σχεδιασμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διαχειριζόμενο στην Ελλάδα από τον Διαχειριστή ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης.

Η υπηρεσία ELPEDISON Green Certificate διασφαλίζει στους πελάτες της εταιρείας ότι το ηλεκτρικό ρεύμα που προμηθεύονται προέρχεται 100% από Ανανεώσιμες Πηγές, βοηθώντας τους να μειώσουν και οι ίδιοι το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες: www.elpedisongreen.gr

cover windturbine 0

Τελευταία τροποποίηση στις 13:06 - 07 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.