ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προ των πυλών το πρώτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση ELECTROMOBILITY

20:29 - 19 Δεκ 2019 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Προ των πυλών το πρώτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση ELECTROMOBILITY
Η μεγαλύτερη διοργάνωση ηλεκτροκίνησης, αυτόνομης οδήγησης, plug-in hybrid, full hybrid και mild hybrid θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι 3 με 5 Απριλίου 2020 και αναμένεται να γίνει το σημείο αναφοράς της παγκόσμιας εξέλιξης που έρχεται και στη χώρα μας.

Η ELECTROMOBILITY είναι η διοργάνωση που θα αποτελέσει θεσμό στον κλάδο του αυτοκινήτου αλλά και όλων των ηλεκτροκίνητων οχημάτων η οποία θα αναδείξει τα σημαντικά πλεονεκτήματα για την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου.

Μέσω ενός πολυδιάστατου εκθεσιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα ηλεκτροκίνησης, υβριδικών και αυτόνομης οδήγησης, όσο και μέσω ειδικών εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Διεθνές Συνέδριο, θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν τη νέα αγορά που αποτελεί της ηλεκτροκίνησης, αλλά και θα παρουσιαστούν με μοναδικό τρόπο οι τάσεις .

Για τρεις ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, να ενημερωθούν, να εκπαιδευτούν γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση, την αλλαγή στην καθημερινότητά τους μέσα από την χρήση φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων και να γίνουν ενεργό μέλος αυτών.

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση ELECTROMOBILITY φέρει ήδη την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Αττικής.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:34 - 20 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.