ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα αισιοδοξίας για τη μεταλιγνιτική περίοδο έστειλε ο Χατζηδάκης

21:18 - 07 Φεβ 2020 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Μήνυμα αισιοδοξίας για τη μεταλιγνιτική περίοδο έστειλε ο Χατζηδάκης
Αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα προετοιμασίας της μεταλιγνιτικής περιόδου εμφανίστηκε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σε πολίτες και εργαζόμενους της ΔΕΗ, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εργοτάξιο της νέας υπερσύγχρονης μονάδας Πτολεμαΐδα 5, που κατασκευάζεται στην περιοχή.

«Μαζί θα προχωρήσουμε και μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το καινούργιο πλαίσιο, δεν ήρθαμε εδώ να σας φέρουμε τις πλάκες της αλήθειας», σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα, να έχετε υπομονή».

Προέτρεψε δε τους εκπροσώπους των εργαζομένων και της αυτοδιοίκησης στην ημερίδα που θα γίνει αύριο (Σάββατο) όπου θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. «Όταν οι θέσεις της κυβέρνησης γίνουν κατανοητές οι περισσότεροι από εσάς που τώρα αντιδράτε θα αλλάξετε γνώμη» ήταν το μήνυμα του κ. Χατζηδάκη προς του εργαζόμενους της ΔΕΗ.

«Σε κάθε περίπτωση είμαι εδώ, γιατί η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εμπλουτίσει τις δικές της θέσεις με τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων. Και τελικά το πρόγραμμά της θα είναι πρόγραμμα που θα στηρίξει την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και τους εργαζόμενους είτε στη ΔΕΗ είτε στις επιχειρήσεις που συνδέονται με τη ΔΕΗ», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.