ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβολή τριών Διεθνών Εκθέσεων και Συνεδρίων Ενέργειας και Φωτοβολταϊκών

11:01 - 18 Σεπ 2020 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Αναβολή τριών Διεθνών Εκθέσεων και Συνεδρίων Ενέργειας και Φωτοβολταϊκών
Αναβάλλονται λόγω της πανδημίας, τρία διεθνή συνέδρια και εκθέσεις Ενέργειας και Φωτοβολταϊκών, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός Solar Promotion GmbH, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα Intersolar North America, The smarter E India και Intersolar/ees Middle East Conferences, «θυγατρικές» των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe και ees Europe της Γερμανίας της οικογένειας The smarter E.

Η σχετική πρωτοβουλία του Εκθεσιακού Οργανισμού αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης του Covid-19, αποσκοπεί στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και είναι ενταγμένη στο γενικότερο πλαίσιο των αποφάσεων, που λαμβάνει, βάσει και των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα, η Intersolar North America, η οποία πραγματοποιείται μαζί με την έκθεση ees North America και Power2Drive, προγραμματίστηκε  για τις 14. – 16.07.2021, στο Long Beach Convention & Entertainment Center της Καλιφόρνια, η The smarter E India, η οποία περιλαμβάνει τις εκθέσεις Intersolar, ees και Power2Drive India, μεταφέρεται για τον Δεκέμβριο του 2021 στο Bombay Exhibition Centre στο Μουμπάι, ενώ τα συνέδρια Intersolar/ees Middle East Conferences, που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης Middle East Energy (MEE) στο Ντουμπάι, επαναπρογραμματίστηκαν για τις 14. – 16.06.2021.

Οι δύο προαναφερόμενες εκθέσεις διαθέτουν στο δυναμικό τους συνέδρια, φόρουμ, εργαστήρια και ποικίλες εκδηλώσεις, που προσφέρουν στους εκθέτες, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες τους την ευκαιρία να συζητήσουν καινοτόμες - πρωτοποριακές ιδέες γύρω από τη σύγχρονη ενεργειακή βιομηχανία.

Η Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, Intersolar Europe στη Γερμανία, εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί, από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών.

Η ees Europe παρουσιάζει τομείς, όπως: αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.α., ενώ η έκθεση Power2Drive Europe έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για τα ηλεκτρικά οχήματα και τις τεχνολογίες φόρτισης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.