ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H nrg λανσάρει νέο πρόγραμμα για την ηλεκτροκίνηση

12:03 - 21 Σεπ 2020 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
H nrg λανσάρει νέο πρόγραμμα για την ηλεκτροκίνηση
Η nrg, 100% θυγατρική του Ομίλου Motor Oil, ανακοινώνει νέο καινοτόμο εμπορικό πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος που απευθύνεται στον Έλληνα οδηγό ηλεκτροκίνητου και Plug In Υβριδικού οχήματος, το νέο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης nrg OnTheGo.

Η nrg, έχοντας αναγνωρίσει τις ισχυρές προοπτικές του κλάδου της ηλεκτροκίνησης, δημιούργησε μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή για τον καταναλωτή που επιθυμεί να συνδυάσει τις ανάγκες ρεύματος του σπιτιού του με τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή Plug In Υβριδικού του αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει ολιστικά της ανάγκες του πελάτη της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντάς του εξαιρετικές παροχές για το ρεύμα αλλά και μοναδικές προσφορές για τον οικιακό φορτιστή με τελικό όφελος που μπορεί να ξεπεράσει και τα 1.000€.

nrg OnTheGo 1

Πιο αναλυτικά, το νέο πρόγραμμα nrg ΟnΤheGo έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη χρήση του Ηλεκτρικού ή Plug In Υβριδικού Αυτοκίνητου για ένα ολόκληρο έτος*.
  • Smart Οικιακός Φορτιστής με έκπτωση 30%. Σε συνδυασμό με τη δράση επιδότησης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά, και την έκπτωση της nrg 30%, το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι και τα 861€!
  • Χρέωση Ημερήσιας Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας 20%.
  • Χρέωση Νυχτερινής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας 20%.
  • 2.000 πόντοι Smart στο πρόγραμμα πιστότητας Shell Smart Club με κάθε νέα σύνδεση.
  • 1 πόντος Smart με κάθε 1 ευρώ κατανάλωσης και διπλοί πόντοι Smart με χρήση του e-bill.
  • Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή.
  • Δωρεάν Συνδρομή nrg Green με το πράσινο πιστοποιητικό ενέργειας.

nrg OnTheGo 2

nrg OnTheGo BMW GROUP

Επιπρόσθετα και στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας της nrg με το BMW Group Hellas, οι δύο εταιρείες έχουν στόχο να φέρουν την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά στο ελληνικό κοινό και τον Έλληνα οδηγό, προσφέροντάς του ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Ως αποτέλεσμα αυτής της αποκλειστικής συνεργασίας, οι κοινοί πελάτες των δύο εταιρειών που κατέχουν Ηλεκτρικό ή Plug-In Υβριδικό όχημα BMW/BMW i ή ΜΙΝΙ, έχουν πλέον την ευκαιρία να επωφεληθούν από μια εξαιρετικά ανταγωνιστική προωθητική ενέργεια ηλεκτρικού ρεύματος, ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες τους, από την nrg.

  • Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη χρήση του Ηλεκτρικού ή Plug-In Υβριδικού Αυτοκίνητου τους για ένα ολόκληρο έτος*.
  • Δωρεάν φόρτιση στο δίκτυο του Ομίλου Motor Oil, στα πρατήρια Shell και Avin για τον πρώτο χρόνο & 20% έκπτωση για τα επόμενα χρόνια.
  • Smart Οικιακός Φορτιστής με έκπτωση 45%. Σε συνδυασμό με τη δράση επιδότησης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά και με την έκπτωση της nrg 45%, το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι και τα 1.041€!
  • Χρέωση Ημερήσιας Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας 30%.
  • Χρέωση Νυχτερινής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας 30%.
  • Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή.
  • 3.000 πόντοι Smart στο πρόγραμμα πιστότητας Shell Smart Club με κάθε νέα σύνδεση.
  • 1 πόντος Smart με κάθε 1 ευρώ κατανάλωσης και διπλοί πόντοι Smart με χρήση του e-bill.
  • Δωρεάν Συνδρομή nrg Green για παροχή Πράσινου Πιστοποιητικού ενέργειας.

H nrg διαθέτει στους πελάτες της τους Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων Terra AC wallbox της ΑΒΒ σε προνομιακές τιμές. Οι AC επιτοίχιοι φορτιστές αποτελούν την καταλληλότερη λύση εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης, είναι εύκολοι στην τοποθέτηση με μικρές διαστάσεις και κατάλληλοι για κατοικίες και γραφεία.

nrg OnTheGo 4

Δίκτυο φόρτισης

Ήδη η εταιρεία μέσα από τη συνεργασία της με τα πρατήρια Shell και Avin έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση υπερσύγχρονων ταχυφορτιστών Terra 54 High Voltage που μπορούν να φορτίσουν ένα αυτοκίνητο στο 80% της δυναμικότητάς του σε μόλις 15-20 λεπτά. Η επιλογή των σημείων έχει γίνει έτσι ώστε να καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Ελλάδας (Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Ιονία Οδός).

Ο Γενικός Διευθυντής της nrg, Αναστάσιος Λωσταράκος, δήλωσε σχετικά με το νέο πρόγραμμα: «Η nrg καινοτομεί διαρκώς με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή. Ως μέλος του Ομίλου Motor Oil επενδύουμε στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και υπηρεσίες για τον οδηγό που θέλει να κάνει τη μετάβαση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εύκολα και αξιόπιστα. Το νέο μας πρόγραμμα nrg OnTheGo, σε συνεργασία και με τα σημεία φόρτισης των πρατηρίων Shell και Avin, προσφέρει σήμερα τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση ηλεκτροκίνησης στην ελληνική αγορά». 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nrg.gr 

* H ηλεκτρική ενέργεια αντιστοιχεί στην κάλυψη 10.000 km/έτος από ένα BMW i3 με κατανάλωση 14 kWh/100 km ή 1.400 kWh/έτος. Η δωρεάν παροχή αφορά αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:32 - 21 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.