ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζεστασιά στο σπίτι σας με πετρέλαιο θέρμανσης από πρατήρια Shell

13:06 - 09 Νοε 2020 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ζεστασιά στο σπίτι σας με πετρέλαιο θέρμανσης από πρατήρια Shell
Τα πρατήρια Shell, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, φέρνουν νέες δυνατότητες και προσφορές με την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Εδώ και χρόνια, χιλιάδες πολυκατοικίες ζεσταίνονται με πετρέλαιο θέρμανσης Shell. Τώρα, τα πρατήρια Shell διευκολύνουν τους καταναλωτές ακόμα περισσότερο, προσφέροντας δωρεάν έκδοση κοινοχρήστων σε όλη την Αττική. Με ένα τηλεφώνημα στο 18330, οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στους εκπροσώπους των πρατηρίων τα έξοδα της πολυκατοικίας και αυτοί αναλαμβάνουν να εκδώσουν τις καταστάσεις κοινοχρήστων και τα ειδοποιητήρια, τα οποία και τους αποστέλλονται δωρεάν.   

Παράλληλα, με δυνατότητα πληρωμής στον οδηγό με μετρητά ή πιστωτική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση, η διαδικασία παραγγελίας και ανεφοδιασμού γίνεται πιο απλή από ποτέ, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται και η αξιοπιστία των συναλλαγών. Επιπλέον, για τους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας δίνεται η δυνατότητα αυτόματης τιμολόγησης κατά την παράδοση του καυσίμου με ακριβή αναγραφή της παραδιδόμενης ποσότητας, τιμής και ώρας.

Τέλος, με το πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart οι καταναλωτές ανταμείβονται με πόντους Smart για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell. Κάνοντας την εγγραφή τους μέσα από το allSmart App, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά για το πετρέλαιο θέρμανσης. Για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 30 Απριλίου 2021, θα διπλασιάζονται οι πόντοι ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 18330.    

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.