ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

LEROY MERLIN - ΗΡΩΝ: Συνεργασία στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης

09:26 - 23 Φεβ 2021 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
LEROY MERLIN - ΗΡΩΝ: Συνεργασία στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης
Τη δυνατότητα δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 12 σημεία, σε 6 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, παρέχει σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ η αλυσίδα LEROY MERLIN κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων της.

Ήδη οι ηλεκτρικοί ταχυφορτιστές (EVBox Business Line της ENGIE) εγκαταστάθηκαν στα καταστήματα της LEROY MERLIN από τον ΗΡΩΝΑ, παρέχοντας δωρεάν «καθαρή» ηλεκτρική ενέργεια στους οδηγούς που θα θελήσουν να φορτίσουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα στους σταθμούς φόρτισης.

«Το 2020 μπορεί να μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, μας δόθηκε όμως η ευκαιρία να επισπεύσουμε τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη στήριξη μίας βιώσιμης κοινωνίας» αναφέρει με δήλωσή της, η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN, Άσπα Νικολοπούλου, ενώ ο κ. Γιώργος Δανιόλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΩΝ, επισήμανε ότι «ο ΗΡΩΝ πρωταγωνιστεί στη διείσδυση της πράσινης ενέργειας και με πρωτοποριακά προγράμματα, προσηλωμένη στη σύναψη συμμαχιών που οδηγούν σε ένα «πράσινο» και βιώσιμο μέλλον – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για συνεργάτες με το κύρος και την αναγνώριση της LEROY MERLIN».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.