ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coral:€50 δώρο και φύγαμε για διακοπές από τα πρατήρια Shell

11:32 - 05 Ιουλ 2021 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Coral:€50 δώρο και φύγαμε για διακοπές από τα πρατήρια Shell
Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, μπαίνει αυτόματα σε κλήρωση για κουπόνια αξίας 50€ για καύσιμα και αγορές από τα πρατήρια Shell.

Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από οποιοδήποτε καύσιμο Shell ή υγραέριο κίνησης Coral Gas ή 10 κιλά CNG ανά γέμισμα και κάνοντας χρήση της allSmart κάρτας τους, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση με τη συλλογή πόντων στο πρατήριο, ενώ οι πιθανότητες να κερδίσουν διαφοροποιούνται ανά τύπο καυσίμου.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες:

  • Με αγορά τουλάχιστον 20 λίτρων ανά γέμισμα Shell V-Power Racing έχουν x4 πιθανότητες να κερδίσουν.
  • Με αγορά τουλάχιστον 20 λίτρων ανά γέμισμα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel ή 10 κιλών CNG έχουν x2 πιθανότητες να κερδίσουν.
  • Με αγορά τουλάχιστον 20 λίτρων ανά γέμισμα Shell FuelSave Unleaded 95 ή Shell FuelSave Diesel ή Autogas έχουν x1 πιθανότητα να κερδίσουν.

Καθημερινά, θα αναδεικνύονται κατά μέσο όρο 100 τυχεροί που θα κερδίζουν κουπόνια αξίας 50€ (2x25€) για αγορές από τα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια. Τα κουπόνια θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές καυσίμων Shell ή άλλων προϊόντων και υπηρεσιών μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 5 μέχρι και τις 25 Ιουλίου 2021 σε επιλεγμένα πρατήρια Shell με τη χρήση της κάρτας allSmart.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο allsmart.gr.

 

Καλό Καλοκαίρι από τα πρατήρια Shell!

Shell Summer Promo

Τελευταία τροποποίηση στις 11:36 - 05 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.