ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Schneider Electric: Δωρεάν σεμινάρια για διαχείριση ενέργειας και IT λύσεις

18:33 - 16 Ιουλ 2021 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Schneider Electric: Δωρεάν σεμινάρια για διαχείριση ενέργειας και IT λύσεις
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών της, πραγματοποιεί μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με θεματολογίες για ΙΤ λύσεις και διαχείρισης ενέργειας, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των μελετητών, στοχεύοντας στην ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους.

Τα webinars υλοποιούνται κάθε μήνα και καλύπτουν διάφορες θεματικές, όπως  τα νέα ‘εργαλεία’ της ανοιχτής, διαλειτουργικής αρχιτεκτονικής και πλατφόρμας EcoStruxure της Schneider Electric, που αξιοποιώντας  τεχνολογίες IoT, mobility, ανίχνευσης, analytics και κυβερνοσφάλειας, προσφέρει προστιθέμενη αξία στους πελάτες όσον αφορά στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα. Μεταξύ των θεματικών περιλαμβάνεται, επίσης, η διαχείριση ενέργειας του δικτύου φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων. Τα επόμενα προγραμματισμένα διαδικτυακά σεμινάρια αφορούν σε ΙΤ λύσεις, τους διακόπτες φωτισμού και τις ηλεκτρικές πρίζες, τις νέες τεχνολογίες σε πάνελ μέσης τάσης, καθώς και τις λύσεις EcoStruxure για κτίρια.  

Το επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου με θέμα:“ Modular UPS Galaxy VL για μέγιστη προστασία και μέγιστη απόδοση” στις 4.00 μ.μ.-5.30 μ.μ. Η παρουσίαση θα αφορά τις σύγχρονες απαιτήσεις για την εξασφάλιση της μέγιστης προστασίας από UPS, τη λειτουργία ECOnversion που συμβάλλει στη βέλτιστη απόδοση του συστήματος αδιάλειπτης παροχής ισχύος,Galaxy VL UPS, αλλά και την τεχνολογία LifeSwap για power modules για τη μέγιστη ασφάλειά του. Παράλληλα, θα αναλυθούν τα οφέλη από το Smart Power Test “SPoT” mode του Galaxy VL UPS και η αρθρωτή και επεκτάσιμη αρχιτεκτονική του. Τέλος, θα παρουσιαστούν οι τεχνολογίες συσσωρευτών Li-Ion για αποτελεσματικότερη απόδοση και λειτουργία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να εγγραφούν στο διαδικτυακό σεμινάριο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://go.schneider-electric.com/GR_202107_Specifiers-webinar-GVL_Token-LP.html?source=Webinar&sDetail=GR_202107_Specifiers-webinar-GVL_bFO.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.