ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα γενιά διακοπτών ComPacT

17:34 - 11 Μαρ 2022 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
H Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα γενιά διακοπτών ComPacT
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε τη νέα γενιά διακοπτών ισχύος και φορτίου ComPacT.

Διαθέτοντας έναν ανανεωμένο σχεδιασμό που διατηρεί το αποτύπωμα των προηγούμενων μοντέλων, οι διακόπτες ComPacT προσφέρουν εξαιρετική λειτουργικότητα και σημαντική απλοποίηση της συντήρησης.

Η σειρά ComPacT προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα ενώ τα plug & play βοηθητικά στοιχεία προσφέρουν προηγμένη παρακολούθηση. Διατηρώντας τους νέους διακόπτες στο ίδιο σχήμα και μέγεθος με τα προηγούμενα μοντέλα, οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι μπορούν εύκολα να εκσυγχρονίσουν ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Η απλοποιημένη ασύρματη συνδεσιμότητα φέρνει την επανάσταση βελτιστοποιώντας την εγκατάσταση, τη συντήρηση, ακόμα και την αναβάθμιση της νέας σειράς διακοπτών ComPacT. Τα νέα ασύρματα βοηθητικά στοιχεία διευκολύνουν τους χρήστες να έχουν καλύτερη εικόνα για το ηλεκτρικό σύστημα διανομής, ώστε να μεγιστοποιήσουν τη διαθεσιμότητα ισχύος. Προσφέροντας δεδομένα στους χρήστες οπουδήποτε και οποτεδήποτε, για την παρακολούθηση και τη λήψη αποφάσεων, επαναπροσδιορίζεται ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε στην εποχή του IoT.

Μία σημαντική αναβάθμιση του σχεδιασμού είναι η εισαγωγή της ημιδιαφανούς μπροστινής πρόσοψης. Αυτή η καινοτομία βοηθά στην ταυτοποίηση των βοηθητικών στοιχείων και στον έλεγχο της σωστής τοποθέτησής τους, με μια ματιά.

Η νέα σειρά διακοπτών ComPacT συνεχίζει να διαθέτει συνδέσεις EverLink για την αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση γυμνών καλωδίων, επίσης είναι δυνατή η στήριξη σε ράγες DIN.

Με τη νέα γενιά διακοπτών ισχύος και φορτίου ComPacT, η Schneider Electric υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να βοηθά τους κατασκευαστές ηλεκτρικών πινάκων να παρέχουν σωστά εγκατεστημένα, υπερσύγχρονα συστήματα διανομής ισχύος που ενισχύουν την αξιοπιστία τους ως επαγγελματίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.