ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πού θα στηθούν τα «μπλόκα» των αγροτών

11:44 - 23 Ιαν 2017 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Πού θα στηθούν τα «μπλόκα» των αγροτών
Ξεκινούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ελλάδα, με την αρχή να κάνουν οι αγρότες της Θεσσαλίας.

Σήμερα το μεσημέρι θα στηθεί το πρώτο μπλόκο στη Θεσσαλία, στις στροφές της Μελούνας, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου, ενώ την Πέμπτη αναμένεται η έξοδος των τρακτέρ από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας, με την αιγίδα των Ενωτικών Ομοσπονδιών των αγροτικών Συλλόγων, Καρδίτσας, Τρικάλων "η Άνοιξη" και Λάρισας.

Αύριο Τρίτη, αγρότες από την επαρχία Αγιάς έχουν προγραμματίσει να συναντηθούν με τα τρακτέρ τους στο ύψος του Γερακαρίου, στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Αγιοκάμπου.

Στην Ηλεία, η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας στη θέση Λατίφι Αμαλιάδας, που βρίσκεται στη διασταύρωση με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Στις Σέρρες, αγρότες ξεκινούν από μεθαύριο να κατεβάζουν τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των χωριών και προς το τέλος του τρέχοντος μηνός, αναμένεται να κάνουν την άφιξή τους στον Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία.

Εξάλλου, στη Δυτική Μακεδονία, εκπρόσωποι των μπλόκων που είχαν στηθεί πέρυσι θα έχουν συνάντηση την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου προκειμένου να καθορίσουν τις κινήσεις τους σε επίπεδο κινητοποιήσεων.

 

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.