ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξημένο το ενδιαφέρον για τη φετινή Agrotica

15:18 - 04 Φεβ 2018 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Αυξημένο το ενδιαφέρον για τη φετινή Agrotica
Για την πιο επιτυχημένη Agrotica μιλούν φέτος οι διοργανωτές, καθώς η αύξηση της επισκεψιμότητας στην έκθεση που πραγματοποιείται στους χώρους της ΔΕΘ ξεπερνά το 20% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της διοργάνωσης του 2016.

Εντυπωσιακή είναι η αύξηση των ξένων εμπορικών επισκεπτών, ο αριθμός των οποίων καταγράφηκε υπερδιπλάσιος σε σχέση με αυτόν του πρώτου διημέρου της προηγούμενης διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον είναι τέτοιο που κόσμος συνωστίζεται έξω από τις πύλες της ΔΕΘ από τις 8 το πρωί, πριν ακόμη λειτουργήσει η έκθεση.

Οι πύλες της έκθεσης κλείνουν σήμερα, Κυριακή.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, βρίσκεται σε εξέλιξη το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica, με θέμα: «Καινοτόμες προσεγγίσεις παραγωγής και ανάπτυξης στην ελληνική γεωργία», το οποίο πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo και της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ, και θα ολοκληρωθεί σήμερα.

Η φετινή Agrotica καλύπτει συνολικά πάνω από 39.000 τ.μ. στεγασμένων εκθεσιακών εγκαταστάσεων, μέγεθος ενισχυμένο κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, ενώ οι εκθέτες ανέρχονται σε 1.950 από 45 χώρες (άμεσοι και έμμεσοι) έναντι 1.503 το 2016 και 1.349 το 2014.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της αγροτικής παραγωγής και τεχνολογίας και μάλιστα από όλη τη χώρα, είναι μαζική.

Η 27η Agrotica πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης). Υποστηρικτές της είναι η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ) και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.