ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα εφαρμογή για την προβολή- προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων

09:24 - 19 Μαϊ 2020 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Νέα εφαρμογή για την προβολή- προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων
Ενεργοποιήθηκε πρόσφατα η ηλεκτρονική υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων greekfarms.gov.gr, το νέο μέσο προβολής και προώθησης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων. Σύμφωνα με αυτή, ο παραγωγός, ο έμπορος, ο μεταποιητής θα μπορεί να εισέρχεται στην πλατφόρμα, να δημιουργεί το προφίλ του και μέσω της ιστοσελίδας να προβάλλει τα προϊόντα, που έχει προς πώληση σε ένα καταναλωτικό κοινό χωρίς σύνορα.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι διαθέσιμη και η αγγλική έκδοση, κάτι που θα βοηθήσει τους Έλληνες παραγωγούς να οργανώσουν την προβολή των προϊόντων τους σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα στο σύνολο της ελληνικής παραγωγής και ιδιαίτερα των νωπών και ευαλλοίωτων προϊόντων, να διατίθενται άμεσα στην αγορά, ώστε να εξασφαλιστεί η επάρκεια σε ποιοτικά ελληνικά αγροτικά προϊόντα.

Επίσης μέσω της εφαρμογής, οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τόσο την κατηγορία, αλλά και το είδος του προϊόντος, που ψάχνουν, σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορούν να εντοπίζουν τη διαθέσιμη παραγωγή και με βάση γεωγραφικά κριτήρια, για την καλύτερη οργάνωση των αγορών τους και της μεταφοράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.