Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Έτσι, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και εν αναμονή της πανελλαδικής συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στον Παλαμά της Καρδίτσας, οργανώνονται νέα συλλαλητήρια στα Φάρσαλα και στο Μικρό Ελευθεροχώρι,
Οι αγρότες από τα Φάρσαλα και την Καρδίτσα, που συμμετέχουν στο μπλόκο στον Ε-65, καλούν σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο των Φαρσάλων, στις 12 το μεσημέρι, έχοντας ήδη ζητήσει από φορείς και συλλόγους της περιοχής να συμμετάσχουν.
Για τις 6:30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο οι αγρότες στο μπλόκο του Μικρού Ελευθεροχωρίου να πραγματοποιήσουν ανάλογη δράση, με συμβολικό κλείσιμο του δρόμου. Η πανεπαρχιακή επιτροπή αγροκτηνοτρόφων της Ελασσόνας έχει ήδη εκδώσει σχετικό κάλεσμα για συμμετοχή.
Η προσοχή στρέφεται πλέον στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά, όπου θα συζητηθεί η γενικότερη εικόνα των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα και θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών.