ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΠΑΠ: 24ωρη απεργία την ημέρα του τελικού από τους πράκτορες

21:43 - 07 Ιουλ 2006 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία για την ερχόμενη Κυριακή, ημέρα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Γερμανία, εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων ΠΡΟ-ΠΟ (ΠΟΕΠΠ).

Τα αιτήματα των πρακτόρων είναι η υπογραφή νέου κανονισμού, η ενίσχυση των πρακτορείων με τερματικά νέας τεχνολογίας, η μη έκδοση νέων αδειών, η αύξηση κατά 2% του ποσοστού της προμήθειας και οι αξιόπιστες οικονομικές συναλλαγές με την εταιρεία.

Πάντως, ο ΟΠΑΠ σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, τονίζει ότι «την Κυριακή 9 Ιουλίου η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει κανονικά τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της και οι τερματικές μηχανές θα λειτουργήσουν κανονικά».

Για τα αιτήματα των πρακτόρων η εταιρεία επισημαίνει ότι «έχοντας ήδη καταστήσει γνωστή, εγγράφως και σαφώς, την πολιτική και τις θέσεις της σε καθένα από τους 5.500 χιλιάδες πράκτορες - συνεργάτες της, απορρίπτει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα περί (δήθεν) αδιάλλακτης στάσης, (δήθεν) επιθετικών σχεδίων και (δήθεν) εχθρικής συμπεριφοράς, δηλαδή τους ισχυρισμούς εκείνους που, όχι μόνο αδικούν, αλλά και κακοποιούν την αντικειμενική αλήθεια των πραγμάτων».

Τέλος, ο ΟΠΑΠ καταλήγει σημειώνοντας ότι «οφείλει να επιφυλαχθεί για κάθε δικαίωμά της, που απορρέει από το νόμο σε βάρος οποιουδήποτε, με δική του υπαιτιότητα, γίνει πρόξενος διαφυγής εσόδων τόσο από την εταιρεία όσο και από το ελληνικό Δημόσιο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.