ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

OΠΑΠ: Ανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή για τις προμήθειες εξοπλισμού

11:50 - 28 Ιουλ 2006 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού "Προμήθεια, Εγκατάσταση και Συντήρηση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού Κέντρων και Τερματικών καθώς και Υποστηρικτικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών", αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ μετά την παραίτηση του προέδρου της εν λόγω Επιτροπής και ενός μέλους καθώς και την απώλεια του Ευάγγελου Στεργιόπουλου.

Μετά την παραίτηση από τη θέση του προέδρου του κ. Παναγιώτη Τσανάκα και του μέλους, Πέτρου Μαραγκού η διοίκηση του ΟΠΑΠ προχώρησε άμεσα στις αλλαγές προκειμένου να συνεχισθεί ο διαγωνισμός. Συγκεκριμένα αποφάσισε ομόφωνα την ανασυγκρότηση της Επιτροπής ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Μπουζάκης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και μέλη:

Ιωάννης Κοντολέων, Καθηγητής Ηλεκτρονικής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μέλος.
Νικόλαος Κρικέλης, Καθηγητής Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Μέλος.
Δρακούλης Μαρτάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μαρία Νικολαΐδου, Επίκουρος Καθηγήτρια Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος.
Παναγιώτης Κουτσόπετρας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού ΟΠΑΠ Α.Ε., Μέλος.
Παναγιώτης Πιπής, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής και Επιχειρησιακής Έρευνας και Ανάπτυξης ΟΠΑΠ Α.Ε., Μέλος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.